Lägga till ett trädäck Gate

Lägga till ett trädäck Gate


Vare sig det är på grund av husdjur, barn eller allmän välfärd, att lägga till en port till ett trädäck ger säkerhet och trygghet. Däck byggs ofta ganska högt ovanför marken och trappor utan en grind är en fara. Trädäck grindar är lätt och snabbt att bygga. Det är ett ganska litet projekt som ofta kan åstadkommas med skrot trä, speciellt om däcket är nytt och det finns överblivna virke.

Instruktioner

1 Mät utrymme för porten med ett måttband, mäta både höjden och bredden av utrymmet. Subtrahera en tum från båda dessa mätningar och anteckna dem.

2 Skär två stycken två-by-foour tryckimpregnerat virke till varje mätning med en cirkelsåg.

3 Ställ in två-för-fyra på en plan yta och gör en grind ram ur dem. Placera två-för-fyra som är porten höjd på själva ändarna av den andra styrelsen så att de på lämpligt sätt kan hålla gångjärnen och gate spärren. Justera dem med en vinkelhake, sedan säkra dem på plats med en 1/2-tums galvaniserad däck skruvar.

4 Mät bredden på porten mellan de två änd-brädor, i inches. Dividera summan med sex, sedan subtrahera en att hitta det totala antalet strejkvakter som krävs.

5 Skär strejkvakter till gate höjd med en cirkelsåg. Skär överskottslängd från botten av strejkvakter så de kommer alla ser uniform.

6 Gör en markering var 6 inches längs toppen och botten av grinden ramen med en blyertspenna. Placera en demonstration på det första paret av märken och använda en vinkelhake för att hålla den i rät vinkel. Säkra piket på plats med en 1/2-tums galvaniserad däck skruvar och en borr. Upprepa tills alla strejkvakter är på plats.

7 Mät 6 inches från toppen och botten på en kant av porten. Fäst gångjärnen till grinden med däck skruvar. Håll grinden mot stolpen på en sida av öppningen så det är en tum från marken, sedan fästa gångjärnen till posten med däck skruvar. Detta kan kräva två personer.

8 Stäng porten och fäst gate spärren vid sidan av porten mittemot gångjärnen. Välj höjden på grinden spärren beroende på var det kommer att vara bekvämt räckhåll. Säkra spärren på plats med däck skruvar, sedan koppla och haka spärren några gånger för att se till att den fungerar smidigt.