Dinosaur Leksaker

Dinosaur Leksaker


Förskolebarn älskar dinosaurier och förbryllad dem mycket som de är monster. Eftersom dinosaurier är verkliga och inte inbillade, kan barnen agera ut sina farhågor om monster, liksom andra känslor, såsom ilska, vanmakt och kontroll. Dinosaurier är ett inlärningsverktyg och erbjuder en teachable ögonblick. Barnen kan lära sig namnen på dinosaurier och de olika fakta som går längs med dem, vilket underlättar en nyfikenhet på världen. Äldre barn också njuta av dinosaurier och lära sig mer om förhistorisk tid de levde i.

Discovery Kids - 3 "Smart djurfigurer - Dinosaurs

Detta sex-piece dinosaurie uppsättning har en stegosaurus, rhamphorhynchus, othniela, akkylosaurus, T-rex och protoceratops. Siffror kan kombineras med andra Discovery Kids tillbehör, såsom Discovery Kids Smart Djur Gröna Scenes (en anlagd spela in med riktiga växter barn kan växa i två dagar) och Discovery Kids Electronic Scanopedia, som skannar varje Smart Animal Bild, ljud upplåsning effekter , djur fakta och djur trivia frågor. Leksaken rekommenderas för åldrarna tre och uppåt. Från och med 2010, Smart djurfigurer i genomsnitt £ 9, Smart Animal Grön scen, ungefär £ 26 och Smart Electronic Scanopedia, £ 19.

Playskool KOTA Min Triceratops Dinosaur

Rankad som en topp 10 leksak i 2008, är den interaktiva barnet dinosaurie över tre fot lång och 40 inches lång. Barnen kan rida på det och interagera genom att utlösa en av de många censor. Dinosaurie skrattar, äter, nosar, samtal, stampar fötterna och flyttar sitt huvud, svans, mun och ögon. Dinosaurie kommer med mat. När den är placerad framför hans mun, kommer han att göra mumsa ljud. Rekommenderas för ålder 2 år och äldre. Från och med 2010, detaljhandeln leksaken för cirka 222 £.

LEGO Stegosaurus Skaparen

Barn i åldrarna sju till 12 kan skapa en stegosaurus av Legos. Med rörliga munnen, svans, huvud och kropp, har dinosaurien också lyser upp ögonen. Instruktioner ingår också för att konstruera en T-rex eller en pterodactyl. Pris från 2010 var ca £ 64.

Dinosaurier Utdöd Board Game

Dinosaurier slocknat, en Briar Patch produkt, är ett spel av äventyr som du reser på en väg genom tiden. Barn börjar under förhistorisk tid och flytta in i 20-talet, i hopp om att hålla sin dinosaurie friska och levande. De möter meteor hits, attacker av andra dinosaurier och vulkanutbrott längs vägen. Designad för barn i åldrarna fem år och äldre, kan spelet spelas av två till fyra spelare. Från och med 2010, priset var ca £ 9.