Hur du ansluter Mobile Home VVS

Hur du ansluter Mobile Home VVS


Ansluta mobil hem VVS kan innebära vissa utmaningar. Det mest import sak att komma ihåg är att en husbil är benägen att mycket mer rörelse än en traditionell hem. Detta gör en skillnad i de material som används för att ansluta rörledningssystemet. Anslutning av avloppssystemet felaktigt kan leda till kostsamma reparationer och obekväma situationer. Några grundläggande regler gäller för VVS uppkopplingen av någon husbil.

Instruktioner

1 Bestäm om den mobila hem avlopp utlopp och andra Rörmokarartiklar har samma storlek som motsvarande avloppsnätet avloppsvatten rör och andra krok ups. Installera rätt rör, kopplingar, eller adaptrar för att ansluta den mobila hem till någonstans om det behövs.

2 Installera järnrör eller PVC för att ansluta den mobila hem till någonstans. Rådfråga husbil tillverkaren specifikationer för att bestämma som bäst passar dina behov. Alltid lutning rören i riktning mot avloppssystemet om marken inte är helt platt. Inkludera en löstagbar sektion för att göra underhållet enklare.

3 Montera gummistövel över rören och använda slangklämmorna för att hålla den på plats. Göra årliga revideringar av bagageutrymmet och alla andra kopplingar för att undvika problem från slitage och materialfel innan de inträffar.

4 Håll i avloppet anslutningsrör med hängslen hänförts systemet eller hangarer fäst vid undersidan av husbil för att minska stress. Med tiden, kan vikten hos avloppsvattnet som passerar genom leda till att systemet misslyckas.