Hur man gör en Pie-Shaped Box

Hur man gör en Pie-Shaped Box


Pie lådor kan vända en enkel dessert till en minnesvärd gåva eller lägga till lite elegant kreativitet till matrester. Det finns flera stilar av cirkel lådor, och bearbetning av dem kan vara ett roligt sätt att tillbringa kvalitetstid med dina vänner och familj. Genom att använda vissa grundläggande mallar kan du skapa en robust paj låda av papper eller kartong och försköna eller personifiera det som du tycker passar.

Instruktioner

1 Välj en paj låda mall från en webbplats som erbjuder mallar. Antingen klicka på bilden eller länken till mallen för att öppna den i full storlek.

2 Skriv mallen på en 8,5-tums-by-11-tums papper genom att trycka på "Ctrl" + "P" eller välja menyn "Arkiv" och klicka på "Skriv ut" alternativet.

3 Rita mallen på en bit kartong att använda som bas för din paj rutan. Om du använder en ensidig kartong, spåra eller skriva ut på den tomma sidan.

4 Skär kartong längs de heldragna linjerna. Du kan använda kammussla sax för att dekorera kanterna eller manuellt skära dekorativa kanter med vanliga sax.

5 veck i cardstock längs de streckade linjerna. När du gör veck, kommer papperet börjar ta formen av en bit paj.

6 Tape eller limma de överlappande flikarna för att säkra rutan i rätt form, men inte säkra slutpanelen (överst) om du vill fylla lådan. Säkra alla flikar på open-faced paj rutan.

7 Lägg till dekorativa detaljer såsom band, rosetter, stämplar, klistermärken eller silkespapper till din paj rutan.

8 Fyll pajen låda med en bit paj eller annan liten present.

9 Vik över en mjukpapper du har använt och säkra den slutliga (överst) panel. Tuck flikarna på plats så mottagaren kan enkelt öppna lådan.