Hur man gör Muskrat Garvare Bår

Hur man gör Muskrat Garvare Bår


Bisamråttor är pälsbärande gnagare, liknande bäver, men mindre och utan tillplattade svansen. Inhemska till Nordamerika har bisamråttor varit instängda under århundraden som en källa för fina päls. När en bisamråtta fångas och dödas och skinnet flådda och konkretiseras, måste skinnet sträckas och torkas i förberedelse för försäljning. En trä bår ombord ger en ram för sträckning av päls och är relativt enkel att göra med en sektion av mjukt trä och några handverktyg.

Instruktioner

1 Börja med en styrelse gjord av ett mjukt trä, såsom lind, furu eller poppel, och fritt från kvistar eller andra brister. Lokalisera centrum av varje ände av styrelsen längs dess bredd med linjalen och göra en markering på dessa platser. Rikta in kanten av linjalen för att dessa märken och dra en linje längs mitten av brädet.

2 Mät 12 inches från ena änden av brädan och dra en linje 5 7/8 inches lång, vinkelrätt mot mittlinjen och centrerad på mittlinjen.

3 Åtgärd 5 inches från den linjen och dra en annan linje 5 1/4 inches lång, vinkelrätt mot och centrerad på mittlinjen. Mät 3 inches från denna linje och dra en annan linje 4 3/8 inches lång på samma sätt och en annan linje 2 inches från den linjen, 3 1/4 inches lång.

4 Forma kanterna av brädet med rasp kurva dem till en rundad spets, med hjälp av ändarna av linjerna på bordet som referens.

5 Sand styrelsen kanter, först med grovt sandpapper för att avsluta forma styrelsen och avrunda kanterna, sedan med fint sandpapper för att jämna ut trä.