Space Walk Skate Tricks

Space Walk Skate Tricks


Rymdpromenaden är en grundläggande skateboard trick som innebär att balansera på bakhjulen. Den kombinerar två skateboard trick - manualen och tic-tack. Att utföra rymdpromenad, balansera på bakhjulen av skateboard medan swinging höfterna i en rytmisk rörelse. Lägg variationer till rymdpromenad för att öka svårigheten att tricket.

kickflip Spacewalk

Den kickflip innebär spinning skateboard i luften. Tryck ner på svansen i styrelsen medan hoppar framåt. Professionell skateboardåkare Chris Tory rekommenderar vända styrelsen med tårna på din dominanta foten. Lyft fötterna för att göra det möjligt för styrelsen att vända. Sänk dina fötter på toppen av brädet som det avslutar kickflip. Luta sig tillbaka för att balansera på bakhjulen. Rotera axlarna sida till sida för att utföra rymdpromenad. Sänk framhjulen för att slutföra sparka flip rymdpromenad manöver.

heelflip Spacewalk

För en annan variant av rymdpromenaden, lägg i en heelflip. I motsats till vända styrelsen med tårna, vänd brädan med hälen på din bly fot. Tryck ner på baksidan av kortet när man tränar framåt. Sparka hälen mot den yttre kanten av kortet. Lyft fötterna för att göra det möjligt för styrelsen att snurra. Sänk dina fötter som styrelsen avslutar helt varv. Luta sig tillbaka för att balansera på bakhjulen. Swing dina höfter och axlar för att utföra rymdpromenad. Luta sig framåt för att slutföra trick.

nollie Spacewalk

Styrelsen lämnar inte fötterna under Nollie rymdpromenad. Placera din bly fot nära framsidan av däcket. Tryck ner på framsidan av kortet medan hoppa bakåt. Höj knäna för att jämna ut styrelsen i luften. Luta sig tillbaka för att landa på bakhjulen. Balansera på bakhjulen samtidigt svänga axlarna från sida till sida. Som du förlorar balansen, sänka framhjulen på marken för att slutföra Nollie rymdpromenad.

Shove-it Spacewalk

Under knuff-den variation, roterar skateboard 180 grader i luften samtidigt som den är parallell med marken. Tryck ner på svansen av skateboard medan hoppar framåt. Den Berrics hemsida rekommenderar sparka fötterna i motsatta riktningar för att rotera styrelsen. Lyft fötterna som styrelsen roterar 180 grader. Sänk dina fötter för att stoppa styrelsen från att snurra. Luta sig tillbaka för att balansera på bakhjulen. Swing axlarna från sida till sida för att utföra rymdpromenad.