Beläggningar för att göra golvplattor mindre hala

Beläggningar för att göra golvplattor mindre hala


Enligt Phil Hughes och Ed Ferrett, författare till "Introduktion till hälsa och säkerhet på arbetsplatsen," olyckor som är en följd av hala golv står för "30 procent av alla allvarliga olyckor hela året." Många av dessa olyckor kan undvikas genom att tillämpa en halkfri beläggning på golvplattor som ökar greppet fötterna har på brickor och minskar halka. Om du äger ett hem eller företag med hala kakel, finns det ett antal av kakel beläggning alternativ för dig att överväga.

slip Läkare

behandling Slip Läkare våningen är en anti-slip lösning avsedd för användning med naturlig golvplattor (det bör inte användas med syntetiska golvplattor, dock). Lösningen appliceras på en ren och torr yta och sköljas bort. När överskottet sköljas bort, de belagda plattorna är resistenta mot glidning om våt eller torr. Fyra och en halv liter (1 gallon) Slip Läkare golvbehandling är utformad för att täcka 37 kvadratmeter (400 kvadratfot) av kakel, så mäta din kakel utrymme före applicering.

kakel Grip

Kakel Grip är en biologiskt nedbrytbar beläggning som kommer att föra din kakel s "friktionskoefficient" till en bra bit över 0,60. Enligt den definition som ges av Poly Print "är en enhetslös tal som representerar motståndet mot glidning två ytor i kontakt med varandra" friktionskoefficient vars "värde bör vara mellan 0 och 1." Ju högre friktionskoefficienten för ditt golv, desto bättre. Instruktionerna som följer med beläggningen rekommenderar att det område som behandlas rengöras med en "syra-fri, icke-slipande" renare, tätningsmedlet och / eller vax tas bort och att en provyta testas innan utbredd tillämpning.

Skid Safe

Skid Safe är en antihalkbeläggning som utformats för att användas med allt från kakel golv, trä, betong och metall. Det ger brickan s friktionskoefficienten upp till 0,81 när det är torrt och 0,77 när det är vått och avslutas med en högblank look som är resistenta mot missfärgning. Tillverkaren hävdar att Skid Safe inte "gul, skal, flinga, spricka eller chip" och backa upp detta påstående med en fem års garanti på produkten.

grizzly Grip

Grizzly Grip är en aromatisk uretan beläggning som kan appliceras på lastbilsflak, poolen däck, tak och golvplattor. Grizzly Grip kommer i klara samt färgvarianter och appliceras med en roller. Innan du använder Grizzly Grip på kakel, måste du rengör området noggrant och låt den torka. Då rekommenderar tillverkaren att du använder ett lager av deras "XL Aerospace Primer" innan tillämpa Grizzle Grip produkten. Med denna produkt på plats, kommer dock din klinkergolv vara säkra och glida fritt.