Skoter Tips för nybörjare

Skoter Tips för nybörjare


En sparkcykel, eller mini-motorcykel, som det ibland kallas, är bra för att komma runt det av praktiska och ekonomiska skäl. Skotrar använda mindre gas och är billigare att köpa och underhålla än en bil. Om du just har köpt en skoter och har alla grunderna ner som erhålla nödvändiga tillstånd och förstå scooter lagar i ditt område, för en säker enhet på den öppna vägen, följer några tips.

Bär din skyddsutrustning

Skoter Tips för nybörjare


Skyddsutrustning är utformad för att hålla dig säker. Hjälmar och annan skyddsutrustning ska bäras vid alla tillfällen när skotern är i rörelse --- även för en snabb resa runt hörnet. Olika stilar och märken av varje säkerhets post finns. Var noga med att köpa de som är mest bekvämt för dig och har rätt passform. Av praktiska skäl, köpa en lättare handske material för varmare årstider, eller om du bor i tropikerna, och en tyngre material för vintern.

Titta på vägen

Skoter Tips för nybörjare


Var medveten om skräp i vägen. I en bil, kommer du knappt känner stor gren du bara rullade över. Eftersom en skoter är lättare, kan rida över något denna stora vara förödande. Dessutom, kom ihåg att eftersom en skoter motor går mjukt, kan fotgängare inte höra dig komma. När i en hög gågator, rida långsamt och med extra omsorg. Använd din horn vid behov för att varna fotgängare du kommer.

Öva Special Situations

Som en skoter nybörjare, är det bäst att lära sig att hantera speciella nödsituationer innan de inträffar. Du kan läsa upp på nödsituationer, men överväga att ta din scooter ut till en öde plats och slå bromsarna så att du vet hur det känns att bromsa plötsligt. Om scootern är utrustad för att hantera en annan passagerare, först behärska skoter som en enskild ryttare innan man överväger en åkande längs. Innan du bär en passagerare i hög trafikområden, se till att du är bekväm med det. Gå till en öde parkeringsplats och testa dina drivande-med-en-passagerare färdigheter.