Hur man installerar ett avgassystem för en Harley Davidson

Hur man installerar ett avgassystem för en Harley Davidson


Harley-Davidson motorcyklar är kända för sina V-twin motorer. De är också kända för att vara högt. Dock inte Harley-Davidsons inte komma från fabriken ganska så högt. De flesta ägare ersätter avgasrören med de som ökar volymen av avgasljud för att ge sin motorcykel som aggressiva ljud. Varje Harley-Davidson motorcykel har två avgasrör, som är ansluten till varje motorcylinder.

Instruktioner

1 Ta bort de två skruvarna som håller fast avgashuvudet till den bakre motorcylindern med hjälp av en hylsa och spärr. Slutföra detta steg med den främre motorcylinder.

2 Trace insidan av avgasröret som ansluter till den bakre motorcylindern tills du hittar ändröret fästet. Fästet sträcker sig från motorcykeln ramen och bultar till ett fäste på avgasröret. Beroende på modell av Harley ansluter konsolen till röret med hjälp av en standard hex-bult eller en Allen-skruv. Håll röret på plats medan du tar bort skruven och sedan placera röret åt sidan. Fullborda detta steg med avgasröret som är ansluten till den främre cylindrig motor.

3 Placera en ny avgasröret packningen på avgasporten på baksidan cylindern. Placera den bakre röret på packningen och fäst den på plats med hjälp av två bultar, socket och ratchet. Slutföra detta steg med den främre cylindern.

4 Fäst avgasröret ansluten till den bakre cylindern till fästet på ramen med bult, socket och ratchet. Fullborda detta steg med röret anslutet till den främre cylindern.