Rustik log Fence Idéer

Rustik log Fence Idéer


Som Benjamin Franklin sa en gång, "Bra staket gör goda grannar." Oavsett om du avgränsar din areal, skydda din boskap eller helt enkelt lägga sekretess runt ditt hem, kan rustika timmer staket lägga till en signatur till alla landskap.

Naturlig bambu staket

Om integritet är vad du söker, kommer en naturlig bambu staket vara perfekt för dig. Bäst av allt, kräver detta staket absolut ingen utsättning och lite underhåll. Börja med att skapa en underjordisk cement planter att styra bambu tillväxt. Bambu växer snabbt och gillar att hoppa sina behållare, så du kanske vill placera en bra 2 fötter gatstenar runt sängen för att förhindra överväxt. Fyll i sängen och plantera några bambuskott, fördelade 2 fot isär. Efter två säsonger, bör hela staketet vara helt fyllas i, och du kommer att ha den perfekta Privacy Screen.

Skyddande Rustic Fence

Om du siktar på att skydda djur på andra sidan av staketet, kommer fasta, tjocka stockar göra en perfekt staket. In antingen stål eller trästolpar för stöd och stapla stockarna en ovanpå den andra. Alternativt kan du ställa in stockarna upprätt i stället, med en slutlig höjd av 4 fötter för att underlätta att hålla ut rovdjur. Om du vill att hela-log look utan att behöva arbeta med hela stockar, överväga att använda plankor med barken kvar på.

Rustik Pasture Fence

Lets face it, nötkreatur är ganska lätt att gå och vanligtvis kooperativ när det gäller att sätta gränser. Att hålla detta i åtanke, deras betesmark normalt inte kräver mer än en grundläggande rustik betesmark staket. Skapa detta staket med mindre hela stockar för tvärstöden och tunnare halva loggar för stängsel. Om det finns rovdjur i området, du kan sträng taggtråd över de yttre delarna av staketet för att avskräcka eventuella djur korsningar.