Bubblande Rocks för trädgård Water

Bubblande Rocks för trädgård Water


Lägga rinnande vatten till en trädgård expanderar den fonetiska, visuella och atmosfäriska delar av utrymmet. Ljudet av rinnande vatten skapar en konstant, sövande ljud, medan närvaron av kallt vatten och dess ångor kan kyla trädgårds temperaturer. Bubblande stenar, antingen gjorda hemma eller köpas på trädgård leverans butiker, kan komplettera eller framträdande i trädgården vattenfall. Dessa stenar finns i olika typer och kan tjäna rent estetiska eller praktiska skäl som en del av ett vattenfall.

Stenar för att mata Vattenfall

Vissa bubblande stenar tjänar en central ändamål i vattenfall. Dessa bergarter sitta på toppen av vattenfallet och ge det vatten som strömmar ned fallen. Sådana stenar ansluta med pumpar som drar vatten från botten av vattenfallet tillbaka genom en ledning i berget så det kan bubbla ut och foder genom vattenfall en gång till. Hastigheten för bubbelflöde på sådana stenar beror på den totala mängden vatten som används i vattenfall, som i sin tur hänför sig direkt till storleken på vattenfallet.

Stenar för att komplettera Vattenfall

Bubblande stenar som kompletterar vattenfall står som självständiga utstyrsel bredvid ett vattenfall, vid sin bas, eller i vattnet någonstans. Dessa typer av bubblande stenar kan hämta vatten från vattenfallet själv eller kan erhållas på egen hand, oberoende, återvunnet vatten. Bubblande stenar som kompletterar vattenfall använder vattenpumpar liknar dem i bergarter som matar vattenfall, dra vatten från ett förråd någonstans, pumpa ut genom bubblande apparaten, och dra in den igen. I vissa fall, oberoende bubblande stenar ansluta till pumpen vid basen av ett vattenfall och matarvatten tillbaka genom vattenfall, med hjälp av några för sina egna bubblande verksamhet.

Typer av Bubbling Rocks

Två typer av bubblande klippor för trädgårds vattenfall finns faktiska stenar och tillverkade stenar. Faktiska stenar utgör verkliga, naturligt formade stenar med hål borrade i dem, som är anslutna till pumpar och rör för att skapa en bubblande effekt. Tillverkade stenar utgör de gjort för det specifika syftet att vara bubblande stenar. Dessa stenar kommer fylld med inbyggd rörledningar och pumpar. Tillverkarna skapar tillverkade bubblande stenar från material såsom sten och plast. I allmänhet måste husägare skapa eller anlita någon för att skapa en verklig bubblande sten, och kan köpa fabricerade bubblande sten på trädgårdsbutiker.

extra information

Inköp eller installera en bubblande sten ger vatten till trädgården på ett liknande sätt som en damm gör utan att kräva så omfattande en installationsprocess som en damm. Den rörliga vattnet i en bubblande sten och ett vattenfall håller vattnet och allt material som ingår i konstruktionen av sådana saker renare än vad den stående vattnet i en damm, som snabbt ackumuleras alger, ogräs och olika critters som insekter, grodor, paddor och vattensalamandrar. Trädgårdsmästare kan köpa bubblande stenar självständigt för att ändra en befintlig trädgård vattenfall eller skapa en ny trädgård vattenfall runt bubblande stenar.