Hur man installerar Skåp på betong

Hur man installerar Skåp på betong


Installera skåp på en betongvägg tar längre tid än traditionellt monteringsskåp. Det är viktigt att använda rätt fästanordning. Tapcon gör en konkret skruv som fungerar bra för montering av skåp till betong. Du måste förborra ett hål i betongen för att dessa skruvar ska fungera. Det är viktigt att nivån skåpet innan skruvning av fästelementet i betongen. Om skruven behöver tas bort efter installationen, kommer det inte att hålla i samma hål och ett nytt hål måste borras.

Instruktioner

1 Placera skåpet på plats på väggen. Har en partner håller skåpet i STÅNDPUNKT medan du nivå skåpet med en nivå. Om skåpet inte sitter nivå mot väggen, lägg till shims mellan baksidan av skåpet och väggen tills skåpet nivå mot väggen.

2 Borra 1/8-tums hål på baksidan av skåpet i betongväggen med hjälp av en borrmaskin. Du behöver bara borra tillräckligt långt med denna borr i betongen för att göra en markering i väggen. Borra hål på toppen och botten av skåpet varje 16 inches.

3 Markera en linje runt skåpet på väggen med hjälp av en penna. Detta gör att du kan veta exakt var att montera skåpet.

4 Ta bort skåpet från väggen.

5 Borra hål i betongväggen längden på skruvarna på markeringar som gjorts med föregående borr. Detta hål måste borras med användning av en betong borr. Betongskruvar varierar i tjocklek, längd och axelstorlek. Se din skruvpaket för att bestämma storleken på borrkronan behövs som mest konkreta skruvar behöver ett mindre hål än skruven.

6 Placera skåpet tillbaka till sin position.

7 Placera konkreta skruvar inuti hålen i skåpet och fäst skåpet i väggen med hjälp av en borrmaskin.