Hur Rita en tecknad diligens

Hur Rita en tecknad diligens


Diligenser täcktes vagnar ofta används i den 19: e århundradet före byggandet av järnvägslinjer. En diligens bestod av en täckt tränare för passagerare eller gods med en pakethållare på topp, och ett förarsäte i fronten. Dessa bussar i allmänhet dras av fyra hästar. Rita en tecknad diligens är ett enkelt sätt att öva din ritning färdigheter, som tecknade bilder ge mer utrymme för fantasin och mindre beroende av realistiska detaljer.

Instruktioner

1 Skaffa en referensbild genom att kontakta historia och konstböcker eller Internet. Bilden bör vara ur den vinkel du vill att skissa din film diligens, eftersom detta kommer att göra skissa det lättare.

2 Rita ett stort torg som kommer att representera kroppen av den tecknade diligens. Skapa ett perspektiv av diligensen genom att rita en liten, rad vid en 45-graders vinkel från varje kant av toppen av diligensen. Ansluta dessa linjer med en lång horisontell linje. Detta kommer att göra diligens visas tredimensionella.

3 Rita framsätet på diligensen genom att förlänga en linje utåt från botten, främre hörnet av kroppen av din diligens. Sedan dra en horisontell oval att representera sätet som ansluter till mitten, framför kroppen av diligens och böjda linje du just ritade.

4 Skapa hjul diligens genom att rita två stora cirklar på botten av kroppen av tränare. Varje hjul kommer att knytas till de nedre hörnen av tränare. Rita ekrar i hjulet genom att placera en liten cirkel inuti varje hjul och sedan dra vinklade linjer från den inre cirkeln den yttre cirkeln.

5 Fyll i ritningen genom att fylla i detaljerna i diligensen, såsom fönster och dörrar. Placera en vertikal rektangel i centrum av kroppen av tränaren för att representera dörren. Rita två små rutor på vardera sidan för att representera fönstren. När du ritar en tecknad film, kan du göra diligens så detaljerat som du vill. Rådgör med din referensbild för att lägga till mer eller mindre detalj.