Hur man fäster en keylogger till en fil

Hur man fäster en keylogger till en fil


Du kan kombinera en keylogger fil till en annan körbar fil och bifoga det till ett e-postmeddelande. Keylogger hemlighet installeras när de mottagande laddar ner och installerar den körbara filen. Detta gör att du kan övervaka vad användaren gör på sin dator.

Instruktioner

1 Hitta en keylogger som gör att fjärrinstallation. Perfekt Keylogger, Ardamax och Spytech (se referenser nedan) är några du kan överväga. Från och med 2010 dessa program kostar mellan £ 22,70 till £ 32,40.

2 Ladda ner och installera programmet. Följ bara installationsguiden för installation och starta om datorn när den är klar.

3 Gå till "Start-menyn" och starta programmet. När det är öppet gå till "File" och "Fjärrinstallation." Detta kommer att ta upp fjärrinstallationsguiden. Nu kan du kombinera keylogger med ett annat program och installera keylogger när användaren installerar ett annat program.

4 Välj "Skapa en distributionspaket" med hjälp av guiden. Du måste dra och släppa ett annat program på fönstret. Detta kommer att binda programmen tillsammans.

5 Fäst paketet till en e-post. Öppna din e-postklient och klicka på "Attachment" markera filen och klicka på "Överför". Skriv ett e-postmeddelande och skicka det till mottagaren instruera dem att installera filen.