LED-lampor & Hörlurar

LED-lampor & Hörlurar


Lysdioder, eller lysdioder, är små lampor som har tusentals olika användningsområden, bland annat i hörlurar och öronsnäckor. De nyligen har kombinerats med avlyssningsutrustning till blandade recensioner, men ändå börjar hitta sin marknad.

iBlink

De iBlink öron knoppar är ganska traditionella med undantag av tillsatta lysdioder på halsen på varje öronsnäcka som blinkar i takt med musiken. Recensioner på webbplatserna Cnet och ala Test har kritiserat dessa typer av hörlurar för att ha dålig ljudkvalitet. Men recensioner också konstatera att för hörlurar "avsedd yngre demografiska, skillnaden i ljudkvaliteten är inte sannolikt att vara av stor betydelse.

DJ

Ett ställe LED hörlurar vinner i popularitet är bland DJs. På grund av den större stil DJ-hörlurar, kan tillverkare införliva olika typer av ljus utan att offra ljudkvaliteten.

indikator~~POS=TRUNC lampor~~POS=HEADCOMP

En annan utbredd användning för lysdioder i hörlurarna är som indikatorlampor. Många hörlurar har små lysdioder som fungerar för praktiska ändamål, såsom indikerar makt eller Bluetooth-aktivering. Dekorativa lampor också tillsätts ofta till montrar och fästen.