Hur man använder en Wella T-14 Silver Lady toner på håret

Hur man använder en Wella T-14 Silver Lady toner på håret


Vid blekning håret för att uppnå en blond nyans, kan ljusstyrkan på det slutliga resultatet inte vara lika levande som du önskar. Detta beror på att håret pigmentet inte har lyfts helt. Toning håret eliminerar gula undertoner samt jämna ut prelightened hår. Wella s T14 Silver Lady toner kommer tona håret till en silvervit blond.

Instruktioner

1 Linda en gammal handduk eller en frisör cape runt axlarna för att förhindra att toner blandning från att droppa på kläderna eller huden. Sätt på handskar för att skydda händerna.

2 Blanda en del T14 Silver Lady Toner med två delar 20 Volym utvecklare i en plastskål.

3 Ta 3,8 cm (en halv tum) delen av håret, och med en hårfärg borste, applicera tillräckligt blandning för att suga håret din vill tona från rot till topp. Placera håret på en folie tillräckligt länge för att täcka längden på håret. Vik på vänster sida först, sedan den andra, och slutligen, fäll upp den nedre delen. Fortsätt med resten av håret, applicera blandningen jämnt till varje avsnitt och linda in den med folie.

4 Vänta upp till 30 minuter, kontrollera med jämna mellanrum för skuggning. När du uppnå en silvervit blond nyans, är du klar.

5 Skölj blandningen från håret och applicera en klick balsam. Skölj väl tills inga rester kvar på håret.