Hur man överför bilder till en väv duk

Hur man överför bilder till en väv duk


Om du har letat efter en väv konstruktion ett komplement, men din favorit hantverk butiken inte beståndet vad du letar efter, överväga att göra din egen. Du kan använda nästan någon bild. Använd din dator och två kringutrustning för att skapa en värmeöverföringsbild på specialpapper avsedd för ändamålet. Köksbordet, några stift, och ett strykjärn slutföra processen på nolltid. En liten tid och ansträngning kommer att ge en design unikt din egen.

Instruktioner

1 Välj en bild som du hittar glädjande. Du kan använda bilder med mycket detaljer. Centrera bilden i mitten av stycket av väv tyg, vilket gör att det finns cirka 8 cm (flera tum) extra duk på alla sidor. Du behöver detta överskott när du fästa tyget till väv ramen.

2 Fäst skanner och skrivare till datorns lämpliga portar med hjälp av kompatibla kablar. Slå på datorn och kringutrustning. Skanna din valda bilden med skannern. Överföra bilddata till datorn image och fotografi programplatsen. Öppna filen och visa bilden. Rotera den, beskära det och göra allt annat som krävs för att producera den bildkvalitet du behöver.

3 Fyll skrivaren med ett par ark av värmeöverföring papper är avsedda för framställning av järn-on mönster på tyg. Markera bilden lagras på datorn och skicka det till din skrivare för reproduktion. Du kan behöva upprepa detta steg tills du får en transfer att passa.

4 Lägg väv duk högra sidan uppåt på en hård och plan yta stor nog att rymma hela tygstycke. En tabell är idealiskt eftersom det är tillräckligt stor för att sprida ut tyget utan att ha någon hängande över kanten.

5 Placera värmeöverföringsbild pappersarket nedåt i mitten av väv duk. Fäst kanterna på papper duken med raka stift för att vara säker på att det inte kommer att flytta eller halka. Använd järn för att värma överföringspapperet. Följ tillverkarens instruktioner exakt för korrekt värmefixering och mängden tid för att tillämpa järnet. Ta järnet och låt den nu tryckt tyg svalna och låta bildens färger för att ställa in.