Hur man reparerar ett hål i en plastbehållare

Hur man reparerar ett hål i en plastbehållare


En hink med ett hål är lika meningslöst som en pool utan vatten. Plasthinkar få slut hål som måste tätas. Medan de flesta människor bara gå ut och köpa en ny hink, fixa en plasthink med ett hål i det är inte så svårt som man kan tro. Om du har tid är det bäst att fixa det själv och spara lite pengar.

Instruktioner

1 Förbered skopan för reparation genom att städa och torka den och tittar närmare på hålet. Ju mer du vet om vad du arbetar med desto bättre kommer du att kunna fixa det.

2 Ta reda på om det är ett stort hål eller ett litet hål. Ett stort hål skulle vara något större än en krona.

3 Reparera hålet med epoxi om det är litet. Applicera epoxi över hålet, att följa instruktionerna på tuben. Var noga med att hålla epoxi borta från barn.

4 Reparera hålet med en bit av plast och industriell styrka lim om det är större än en krona. Skära ut en bit plast storleken av hålet och applicera limmet. Tryck ned på plastbit tills limmet har torkat.

5 Smält en plastbit på skopan över hålet om limmet inte håller. Du kan använda en lödkolv eller en bit av uppvärmd metall. Använd fingrarna för att forma de smälta kanterna över hålet. Var noga med att inte bränna fingrarna. Använd handskar vid behov.

6 Fyll hinken med vatten för att se om du har framgångsrikt lappat hålet. Om det läcker vatten, försök igen eller kasta hinken bort och köpa en ny --- inte alla hinkar kan fastställas.