Hur man installerar antika porslin dörrhandtag

Hur man installerar antika porslin dörrhandtag


Installera antika porslin dörrhandtag är enklare än någonsin tack vare en modern passage spärr adapter som du kan köpa på dörrbeslag specialaffärer. Dessa adaptrar har konstruerats för att användas specifikt med antika dörrhandtag, vare sig de är porslin, glas, metall eller trä. En passage spärr adapter glider in dörren och anpassar antik dörrhandtag perfekt. Genom att använda denna adapter kan du installera en antik porslin dörrhandtag på några minuter med ingenting mer än en skruvmejsel.

Instruktioner

1 Sätt i fyrkantig bit plast som kommer med tidens spärradaptern i mitten av dörrhandtaget hål borrat genom dörren. För in metalladaptern genom det rektangulära hålet i sidokanten av dörren. Skjut det så att det går genom centrum av torget plastbit

2 Passa in det fyrkantiga hålet i passagen spärr adapter med hålet i fyrkantig bit plast. Den fyrkantiga axeln av den antika porslin hårt kommer att passera genom dessa hål.

3 Ställ den kvinnliga dörrhandtaget täckplåt - plattan som ska ta emot skruvar - så att de gängade skruv Mottagarrör är uppradade och in genom motsvarande hål i den fyrkantiga plastbit.

4 Placera den andra dörrhandtaget frontplåten mot den motsatta sidan av dörren så att skruvhålen i linje med de gängade skruv mottagaren rör på den andra sidan plattan.

5 Skruva båda plattorna tillsammans för att hålla dem spola och tätt mot varje sida av dörren.

6 Skjut den fyrkantiga axeln med en av porslin dörrhandtag skruvade till det genom hålen på torget plastinsatsen innanför dörren och spärr adapter.

7 Skruva fast andra porslins hårt på den fyrkantiga axeln tills båda dörrhandtag sitter nära men inte tätt till ytplåtarna. Du måste kunna vända dörrhandtag fritt.

8 Dra åt ställskruven på basen av andra porslins ratten för att hålla den på plats.

9 Sväng passagen spärr - knappen som trycks in eller skjuts ut när dörren stängs eller öppnas - till vänster eller höger, beroende på åt vilket håll dörren öppnas och stängs.

10 Placera skyddsplatta - den lilla metallplattan att passagen spärrknappen hoppar igenom på kanten av dörren - så att knappen sticker ut genom hålet i plattan. Skruva fast skyddsplatta till kanten av dörren.