Vad är Schnoodle Poodles?

Vad är Schnoodle Poodles?

Vad är Schnoodle Poodles?

Den schnoodle är inte en renrasiga, men en hybrid hund. Det är en schnauzer och en pudel uppfödda för att skapa en Schnoodle. Temperament schnoodle beror på kombinationen av egenskaper mellan de båda raserna. När du blandar raser, drag av djuret är oförutsägbara. När avel hybrid hund deras härstamning kan inte vara att en renrasig. Uppfödare kombinerar ofta vanliga raser för att producera en högre kvalitet på djur.

Personlighet

Den schnoodle är en trogen djur, tillgiven, vänlig och aktiv. Intelligens en Schnoodle är extremt hög, vilket gör hunden lätt att träna, smart och fylld med personlighet. Den schnoodle är en bra vakthund, men det är inte en aggressiv djur. De är oftast inte barkers, men de kommer att utmana sina herrar för kontroll över huset. Schnoodles är terapi hundar på grund av sin kärleksfulla lojala karaktär. Den schnoodle är inte en hund som kastar på grund av sin härstamning. De behöver klippning och sina naglar trimmas rutinmässigt.

schnauzer

En schnauzer är en chunky hund, robust, muskulös och kvadratisk. Längden på schnauzer står i proportion till dess höjd, vilket skapar en boxy kroppstyp. Eftersom schnauzer är känd för sin robusta bygga, tät hår, wiry morrhår och mustasch. Den idealiska höjden av en schnauzer är mellan 18 1/2 och 19 1/2 inches för hanar och 17 1/2 till 18 1/2 inches för honor. Eftersom schnauzer är en renrasig, alla avvikelser i utseende markerar hunden som felaktig. En felaktig utseende betyder att hunden är inte användbar för avel purebreds vid normal taxa.

Pudel

Pudeln har överlägsen intelligens och en mycket hög förmåga att lära. Pudeln är en stor konkurrent på grund av sin naturliga instinkt att följa och lyda. Pudeln är också en jägare, är smidig och mycket skickliga på spårning. Trimningen av pudel vi ser nu är för syns skull. Den ursprungliga pudel klipp designen var för att jaga och simning. Den ursprungliga pudel var en vattenhund som används för att hämta höns för jägare. Håret konsistens av pudel idag visar hundens ursprungliga syfte. Pudeln är inte en bräcklig hund. Kroppen av en pudel är stark och muskulös och deras ben är fasta.

Hybrid

En hybrid hund som schnoodle är inte nödvändigtvis en renrasig. Hybriden är en ny typ av hund som syftar till att öka sympatisk egenskaper i olika raser för att skapa en högre kvalitet djur. Hybrid hundar är mer konsekvent i storlek, utseende och beteende. En designer hund är en hybrid hund. Vad uppfödare misslyckas med att erkänna är att i korsnings hundar finns det en möjlighet av rasens värsta egenskaper för att komma ut. Ärftlighet inte alltid fungerar som en uppfödare planer. Hunden, oavsett vad dess föräldrar är, är en individ och kommer att utveckla sina egna särdrag och egenskaper.