Dekorativa Trädgårdsslang guide

Dekorativa Trädgårdsslang guide

Dekorativa Trädgårdsslang guide

Med tanke på allt det hårda arbete som går till att skapa en vacker bakgård trädgård, verkar det synd att inte investera i ett par dekorativa trädgårdsslang tillbehör. Det slang kan vara nödvändigt för att vattna, men alltför ofta blir det en betungande skamfläck. Att välja rätt trädgårdsslang tillbehör kan spara tid, gör dina trädgårds uppgifter bekvämare och lägga stil till din trädgård.

Slang stativ och Racks

Trädgårdsslang rack monteras ovanför ett tapp på sidan av ditt hus, garage eller friggebod. Efter att ha använt slangen, du helt enkelt rullar upp och hänga den från hyllan. Slang står arbetar på ungefär samma sätt, förutom de satsas i marken. När du väljer en dekorativ slang rack eller stå, är det viktigt att tänka på vikten av slangen när den är full av vatten, och huruvida eller inte stativet eller rackmonterad kommer att kunna motstå denna vikt.

slangupprullare

En trädgårdsslang rulle gör samma jobb att hålla slangen i ett snyggt spole som ett stativ eller ställ, men gör att linda slangen i att spolen så enkelt som att vrida en vev. Slangupprullarna har kommit långt från de grundläggande utilitaristiska modeller kan du vara bekant med; dagens dekorativa trädgård slangupprullare är det perfekta äktenskapet mellan form och funktion.

slang Hiders

Om du fortfarande inte kan uppskatta det estetiska värdet av en snyggt lindad vattning enhet, välja en attraktiv trädgårdsslang hider eller slang potten. Trädgårdsslang krukor finns i en mängd olika material (plast, metall, lera), och mönster för att passa alla stil. Gjord för att sitta på marken, kommer denna typ av fartyg hålla slangen när den inte används samtidigt lägga till några pizazz till din uteplats eller däck.

slang~~POS=TRUNC Guides

Du har hittat den perfekta sätt att hänga eller bostäder din trädgårdsslang; nu se till att det inte blir krokig eller punkterad när du drar ut den till där det behövs. Trädgårdsslang guider är billigt och lätt att använda. Placera dessa praktiska insatser med jämna mellanrum som gör att din slang för att på ett smidigt sätt styrs längs väg du önskar. Din trädgårdsslang kommer inte längre att fastna (och eventuellt punkterade) på skarpa hörn, och dina värdefulla växter kommer inte riskerar att krossas. Slang guider är vanligtvis säljs i set. De kan vara så enkelt som grundläggande spindlar att markera din trädgårdsgången, eller mycket dekorativa accenter som innehåller siffror eller färgglada glaskulor.

dekorativa Sprinkler

Varför all vattning arbete själv? Ett utmärkt komplement till dina dekorativa trädgård slang tillbehör skulle vara en snygg och funktionell sprinkler. Glömma plast sprinkler i det förflutna - göra vissa surfa och du hittar ett stort urval av trädgårds sprinkler som månsken som trädgårdskonst när den inte används.