Home Security Magnetkontakt Installation

Home Security Magnetkontakt Installation


Ett sätt att säkra ett hem är att installera magnetkontakter på dörrar och fönster. Dessa enheter består av ett par magneter trådbundna i ett hem trygghetssystemet. När magneterna är separerade (antingen från en dörröppning eller en fönsterbåge som lyfts), sensorn varnar huvudsäkerhetspanelen av felet. Magnetkontakter är lätta att installera och kan bidra till att förbättra din familj sinnesfrid.

dörrkontakter

Dörrkontakter är typiskt monterade längs den övre kanten av dörren, på den säkra sidan av dörren, motsatsen till gångjärnen. Denna placering möjliggör den magnetiska sensorn att resa efter att dörren är öppen bara ett fåtal inches. Montering av sensorn genom gångjärnen ger inte tillräckligt hög för en lucka för att utlösa larm, även om dörren öppnas tillräckligt för att tillåta en inkräktare att få tillträde.

fönster Kontakter

Magnetkontakter på windows fungerar bäst på fönster som har rörliga bågar. Kontakter är ofta monterade längs mitten av fönstret, med halv magneten på en fönsterbåge och hälften på den andra så att larmet utlöses om antingen rutan rör sig. För stora panoramafönster, installera en glasbrott sensor förutom magnetiska sensorer. Utsätt inte sensorn ledningar på ett sätt som kan uppmuntra en bestämd inkräktare att skära ledningar eller att bryta en liten glasruta att helt enkelt skruva sensorerna från sina fästen.

Kabeldragning och montering

Även de bästa kvalitet utrustning är värdelös om de magnetiska sensorer monterade osäkert, eller om ledningarna utsätts. sjunka alltid säkerhetssensorer ordentligt i reglar eller murverk med tunga skruvar. Om möjligt, använd skruvar som kräver annat än på platta eller Phillips-typ drivrutiner bitar. Kör ledningar inne i väggar där så är möjligt, eller skydda den med metallrör.

Kraft

Om magnetkontakten använder elektro teknik, planera för eventuella strömavbrott. Säkerhetssystemet bör ha en egen resterande batteribackup för att ge skydd även under nytto avbrott. Undvik att använda pluggar för gör-det-själv elektromagnetiska sensorer, och undvika ledningar olika delar av säkerhetssystemet i olika hushålls kretsar, som en brytare resa i en krets kan "förvirra" larmsystemet och orsaka falsklarm.