Hur hänga Bracket Hyllor

Hur hänga Bracket Hyllor


Bracket hyllor är mer allmänt kallas flyt hyllor eftersom hårdvaran är dold på baksidan av varje hylla enhet. Bracket hyllor är inte riktigt lika stark som traditionella hyllor som hängs med konsoler, men de skapar en mer intressant designelement. Installera Bracket hyllor är inte så annorlunda från att installera traditionell hyllor. Den viktigaste aspekten av att installera Bracket hyllor är att se till att hyllorna är rätt placerade på väggen för att stödja vikten.

Instruktioner

1 Undersök väggen där du vill installera hyllorna, och besluta om den allmänna placeringen. Bracket hyllor är ofta förskjutna för att skapa intressanta designfunktioner. Du kan också installera dem vertikalt ovanför varandra.

2 Placera en regeldetektor mot väggen, och slå på den. Flytta stud finder långsamt längs väggen tills enheten piper eller en ljusspel för att påvisa förekomsten av en väggregel. Markera platsen med en liten blyertsmarkering. Fortsätt att flytta regeldetektor längs väggen för att markera den andra väggen dubbar. För rätt stöd, behöver du minst två väggreglar för varje hylla.

3 Ställ ett måttband eller linjal, mot baksidan av varje bracket hylla för att mäta avståndet mellan varje hängare eller hål. Ta del av mätningen.

4 Placera änden av måttbandet på väggen vid platsen för en av de väggreglar. Sträcka ut den över till närmaste stud med hjälp av mätning av hyllkonsoler som en guide. Rita en rak linje tvärs över måttband mellan de två punkterna med hjälp av en penna.

5 Håll en nivå mot väggen, och anpassa botten av den med blyertslinjen. Titta på toppen av nivån för att säkerställa att luftbubblan är centrerad i toppen av nivån. Gör justeringar linjen om det behövs.

6 Sätt en 1/4-tums borr i en borr, och vrid borren på. Skapa en / 2- till 1-tum djupa hål i väggreglar vid varje ände av hyllan linjen. Några hyllor kräver två skruvar på varje sida av hyllan. Kontrollera hyllan instruktioner för att avgöra hur många hål att borra.

7 Fäst hyllan hårdvara på väggen genom att rada upp skruvhålen med de borrade hålen i väggreglar. Sätt i en skruv i varje hål, och fäst dem ordentligt med en skruvmejsel.

8 Häng hyllan på hårdvaran enligt instruktionerna i tillverkarens installationsanvisningar.

9 Montera de återstående hyllorna på samma sätt.