Hur du skyddar dig från spöken eller sprit

Hur du skyddar dig från spöken eller sprit


Om du har en konstig känsla att någon ser dig, även om du är ensam, kan det vara mer än bara en kuslig känsla. Tecken på att en ande eller spöke är i närheten inkluderar plötsliga förändringar i temperatur, udda dofter, något borsta lätt mot huden eller saker som verkar röra sig på egen hand. Andar eller spöken kan också göra sig närvarande genom dina drömmar. Vidta åtgärder för att skydda dig från oönskade spöken om sådana möten skrämma dig eller gör dig illa till mods.

Instruktioner

1 Häng en hästsko vetter antingen uppåt eller nedåt ovanför ytterdörren. Enligt 16-talet folklore, häst avvärja häxor och bringa lycka till dem som passerar förbi. Om du inte har en hästsko, hänga vitlök över dörren, eftersom det skyddar också från onda andar.

2 Practice daglig meditation. Vara i kontakt med ditt inre jag gör dig starkare andligt.

3 Fäst en mezuzah till din dörr. En mezuzah är en bit pergament som innehåller verser från Torah. När ansluten till ytterdörren, skyddar de inom.

4 Odla rosmarin i din trädgård, hålla en kvist den i fickan eller hänga en krans på din dörr. I antikens Grekland, folk brände rosmarin vid helgedomar att avvärja onda andar och hålla sjukdom i schack.

5 Placera en plan spegel i varje rum som vetter mot dörren. Spöket ser sin reflektion på in i rummet och blir rädd bort.

6 Wear smycken gjorda av kalcedon, obsidian eller silver. Alla tre har skyddande egenskaper för att avvärja spöken.

7 Hang vindspel utanför. De kommer att avvärja onda andar och lugna din kropp och själ.

8 Ge ditt sinne och tänka positiva tankar. Människor som ständigt tänker negativa tankar eller bor i ett konstant tillstånd av rädsla att göra det lättare för onda andar att kontrollera dem. Spöken är mer benägna att undvika säker människor som avger positiv energi.

Vad kan man göra om du känner en Ghost är nära dig

1 Föreställ ett vitt ljus som omger dig från topp till tå. Det vita ljuset är skydd mot fara och skada.

2 skrika på spöket och berätta den att lämna. Vara bestämd och förklara att du inte vill att det ska återvända, någonsin. Om känslan kvarstår, upprepa flera gånger tills du känner att du är ensam.

3 Gå in i en kyrka, om det finns en öppen som finns i närheten.

4 Be. Be om skydd mot onda och onda andar. Om du inte vet något böner, kan du göra en upp.