Hur man blir ASE 609 Certified

Hur man blir ASE 609 Certified


ASE grundades 1972 som en oberoende certifieringsorgan för mekaniker att förse konsumenterna med ett medel för att bestämma om en mekaniker är kvalificerad. ASE erbjuder över 40 olika certifieringsprov i olika mekaniska specialiteter. Från och med 1993 började Naturvårdsverket kräver att alla mekaniker som betjänar luftkonditioneringssystem i motorfordon för att bli ASE 609 certifierade, vilket indikerar kompetens inom rätt miljövänlig hantering av köldmedium. Från och med 2010, är ASE 609 certifiering tillgänglig på nätet för en avgift på £ 9.

Instruktioner

1 Gå igenom utbildningsmaterial som tillhandahålls av ASE på sin webbplats (se Resurser). Studera materialet tills du är säker på att du vet det.

2 Gå till ASE campus webbplats (se Resurser) och skapa en profil genom att välja "Skapa en ASE Campus profil för att komma igång" på rullgardinsmenyn under ASE Köld Recovery & Recycling Program rubrik. Följ anvisningarna för att skapa en profil.

3 Logga in till ASE campus hemsida och följ anvisningarna för att välja och köpa ASE Köld återvinning och återanvändning Programtest.

4 Följ instruktionerna för att slutföra testet; 24 av 30 frågor måste besvaras korrekt för att klara provet och bli certifierad.