Hur man startar en elektrisk företag

Hur man startar en elektrisk företag


Början en elektrisk företag kräver att ha viss erfarenhet inom elektriker området. Du kommer att behöva anställa kvalificerad arbetskraft som kan installera elektriska ledningar, armaturer och har möjlighet att inspektera ledningar för att säkerställa att den är säker och väl isolerade. Detta är en av de viktigaste jobb i att bygga en ny plats och bör tas på allvar. Oavsett om du är en stor upphandlande operation eller ett litet företag, följt regler för början en elektrisk verksamhet måste.

Instruktioner

1 Kontakta din lokala regeringen för att säkerställa den plats du har valt att börja verksamheten, oavsett om det är ett hem eller kontor, är i linje med zonindelning förordningar. Förvaringsutrymmen måste också vara korrekt planlagd i enlighet med lokala föreskrifter. Tillsammans med näringslivet tillstånd du behöver från din ort, är en elektriker licens också nödvändigt för någon gör elarbeten. Detta kommer att visa sig kunder företaget är certifierat och anställda är i stånd att leda elektrisk arbete.

2 köpa utrustning och förnödenheter. Saker som behövs för att få igång verksamheten inkluderar skruvmejslar, sidavbitare, ledningar, voltmetrar, amperemetrar och borrmaskiner. Var noga med att beställa extra utrustning för att hålla i en lagring kasta när varor börjar ta slut. Överväga att köpa dessa objekt genom en stor grossist elektrisk leverantör, som skulle kunna erbjuda en rabatt eller fri frakt om stora inköp görs. Skaffa en flotta av skåpbilar eller arbete lastbilar att använda när man går från jobb till jobb eller för att transportera utrustningen.

3 Hyr en personal anställda är villiga att arbeta för det nybildade bolaget. Intervjuer och testa de anställda på sina färdigheter. Ge dem en enkel elektrisk uppgift att slutföra och grad dem på hur väl de gör. Sökande med de högsta betygen ska vara de hyrda. Så inte hyra baseras enbart på skicklighet. Arbetstagare måste vara artig och vänlig mot kunder för att ge verksamheten en positiv rykte.

4 Köp en tillräcklig mängd av försäkring för att täcka jobben kommer företaget att specificera. Kontakta en försäkringsagent och en revisor för att ta reda på vilket försäkringspaket att fortsätta. Detta kommer att spara pengar för verksamheten och skydda arbetstagarna om skadade. Prata med andra elektriker eller företagsledare för att bestämma deras rekommendation av försäkring.

5 Börja bjuda på jobb lokalt om du väljer att ta den upphandlande vägen. Göra en del forskning om hur man genomför anbudsförfarandet i ditt tillstånd genom att besöka statens inköpskontor. Endast bud eller arbets jobb lönsamma för verksamheten. Var noga med att ställa konkurrenskraftiga ännu rimliga priser för kunderna. Erbjuda rabatter till stora kunder eller stamkunder.