Lantlig stil idéer och projekt

Lantlig stil idéer och projekt


Greenen enkla känslan av lantlig inredning är en rolig, bekväm stil för hemmet. Detta avkopplande, lätt levande stil kan uppnås på någon budget. Den viktigaste faktorn är personlighet. Det finns flera stug levande stilar att förvandla ditt hus till ett hem.

sjaskig stil

Den romantiska feminina känslan av shabby chic stuga utseende ger en ljus, luftig kvalitet till något utrymme. Stilen blandar kompletterande ränder och blommor med strukturerad, nedslitna tyger. Bordsdukar tillverkade av vintage doilies lägga till en feminin look. För väggarna, använd vita tonade med gröna-blues eller gula för en mjuk utseende. Rädda gamla möbler från loppmarknader och ge den shabby chic stil med vit eller pastellfärg. Eller skapa ett gammaldags utseende med nya möbler genom att ge den en vitkalkade, knaster eller nödställda finish. Ändra hårdvara för att införliva en nyare bit. Spray rottingmöbler vitt och lägga en vintage tyg kudde för en härlig shabby chic fåtölj. Fyll rummet med antikviteter eller dekorativa årgång finner att slutföra elegant enkla shabby chic atmosfär.

Country Cottage

Landet Stugan ser mixar och matchar vintage och nya inslag. Mysig och varm, innehåller färgschemat klassiska blues, röda, gröna och gula, med en bondgård överklagande. Beadboard målade i ljusa färger, eller lämnas i sin nakna trä tonen ger karaktär till utseendet. Naturlig kakel och trägolv är enkel och bekväm, och kan stencil eller målas med en pjäser design. Möblerna är mindre utsmyckade än andra stilar, men kan har målat trä bitar.

Rustik

Den rustika stuga stil ger utomhus insidan. Färgerna är dämpade toner som finns i naturen. Till exempel, greys är nyanser som finns i sten och grönt finns i gräs eller mossa. De röda och guld av höstlöv kompletterar också den rustika colorscape. Trämöbler är oavslutat, grov och strukturerad. Stoppade stolar är stora och bekväma, täckt i läder, vanligt linne, vävd säckväv eller vanlig bomullstyger. Skiffer, stenplatta och planka golv är prydda med chunky flätade mattor. Bilder eller målningar av skogsområden och berg är inramade i rustik trä. Djurhuvuden, rustika klockor och gammaldags gevär slutföra inredningen.

engelska Cottage

Denna mysiga stuga stil inspirerad av den engelska landsbygden genomför en färg palett av grönt, rosta, orange, brunt och gult. Subtila nyanser av rosa och rosa hela komplett landsbygden motiv. Fönster behandlingar inkluderar ren café gardiner trimmas med spets. Dessutom är antika objekt ges nytt liv som funktionella bitar. Till exempel, vända en gammal metall badkar upp och ner och använda som ett soffbord, eller slå lagrings stammar i nightstands. Visa antika rätter, ljus och ljusstakar, hemlagad mattor och täcken. Accessorize med fina vaser fyllda med färska eller torkade blommor. Inrätta en läshörna med en bokhylla kantad med gamla läderinbundna böcker som är familjeklenoder eller loppmarknad finner. Slutföra engelsk stuga utseende med en porslins teservis.