Hur man använder Sharpie markörer för att rita ansikten på tyg Dolls

Hur man använder Sharpie markörer för att rita ansikten på tyg Dolls


Tyg dockor varierar i komplexitet från enkla duk hantverk projekt till utsmyckade och mycket samlar konstverk. På enkel sida, är en uppsättning av Sharpie markörer allt du behöver för att förvandla en vanlig tyg docka i en med ett ansikte och andra igenkännliga mänskliga egenskaper. Sharpies finns i en rad olika färger och tipp storlekar, som tillåter tyg docka beslutsfattare flexibilitet i intrikat av sina konstruktioner.

Instruktioner

Rita ansikten på tyg Dolls

1 Rita ögon. Ögonen är i mitten av en persons ansikte, och därför är grunden för att rymden resten av dockan funktioner. Använd en fin spets markör för att spåra två fotbollsformade polygoner på ansiktet, och sedan använda en tjockare penna för att fylla i iris i önskad färg. Lägg till ögonfransar med snabba uppåtgående rörelser, och två försiktigt välvda linjer ovanför ögonen som ögonbrynen.

2 Rita en "S" -form börjar över panna ena ögat och swooping under andra. Detta kommer att vara näsan.

3 Rita en liten "V" form under lampan i näsan. Rita en mjuk upp och ner "U" direkt under "V", och lämnade lite utrymme. Dessa betecknar mitten av läpparna. Rita svagt sluttande linjer på vardera sidan av de tips av "V" och sedan ansluta dessa rader till tips av "U" form för att skapa en stängd mun. Rött och rosa är två populära färger för att fylla docka läppar.