Hur att dekorera en blå sovrum

Hur att dekorera en blå sovrum


På grund av den lugnande och avkopplande känsla det ger, är blå en färg som ofta används i sovrum. För mycket blått, dock kan göra åkande känns som han sover under vattnet. Genom att införa andra färger och vissa material, kan du ge din blå rummet en mer modern känsla eller en känsla av en mysig strand stuga.

Instruktioner

Hur att dekorera en blå sovrum

1 Bestäm hur du vill att din blå sovrummet för att känna. Lägga till en hel del vitt kommer att ge det en strand stuga vibe; lägga snygga, svarta objekt kommer att göra rummet känns mer modern.

2 Lägg listen till toppen av väggarna. Välj antingen svart eller vitt, beroende på din smak. Lägga listen kommer att bryta upp den stora vidden av blå väggar.

3 Lägg hyllor på väggarna. Välj en vit hylla, om du går för känslan av en mysig strand stuga. Välj smala, svarta, flytande hyllor för en modernare utseende. Lägg dekorativa tillbehör till hyllorna. En silver vas och höga ljusstakar fungerar bra mot en blå vägg i en modern rum. Tankar och korta, feta, vita ljus kompletterar en ocean-tema rum.

4 Häng fönster behandlingar och lägga lakan. För den moderna rummet, väljer sängkläder och behandlingar som inte har någon blå i dem. Välj istället mjuka grå eller vit med en svart, modern mönster. För en strand eller land känsla, välja vita sängkläder och behandlingar, med en blå blommönster i dem.

5 Lägg till accentfärger. Om väggarna är mörkblå och rummet är moderna, kommer ljusa gula rosor i en svart vas lägga till en sofistikerad touch. Om väggarna är ljusblå och du går för landets utseende, lägga till rosa rosor i en gammal, vit kanna.