Hur att dekorera ett paraply för ett bröllop

Hur att dekorera ett paraply för ett bröllop


Paraplyer kan användas på många olika sätt under ett bröllop. De kan bäras av blomma flicka eller brudtärnor. De kan vändas upp och ned och fylld med gåvor. Stora, bordsstora paraplyer används ofta vid utomhus mottagningar, såsom de som kommer med uteplats set. Idéerna nedan kan användas för att dekorera alla typer av paraply på ett bröllop.

Instruktioner

Hur att dekorera ett paraply för ett bröllop

1 Bestäm användning av paraply. Om det kommer att vändas upp och ner för att hålla presenter, du kommer att vilja lägga till dekorationer i enlighet därmed. Om det kommer att användas utanför, du kommer att vilja lägga till dekorationer som kan stå utomhus element, inklusive vind, regn eller värme. Om det kommer att bäras av blomman flicka, kommer du vill vara säker på dekorationerna inte lägga alltför stor vikt vid paraplyet.

2 dekorera kanterna. Med hjälp av en limpistol, noggrant fästa en dekorativ kant till paraplyet (eftersom det är öppet). Detta kan vara en sträng av pärlor, en längd av spets, en falsk blomma vinstockar, ett band, eller ens tyg. När du sätter tyg, istället för att följa kanten av paraply, överväga att fästa den i hörnen och låta det sloka i swags från hörn till hörn.

3 Dekorera spets. Återigen med paraply öppen, placera en stor båge eller bukett blommor vid spetsen av det. Du kommer att behöva använda en hel del varmt lim, eller alternativt, tråd den till paraply med blommor tråd.

4 Dekorera handtaget. Överväga tvinna en längd av band upp handtaget, med en blomma förankrings det vid basen. Var noga med att inte lägga för mycket saker vid basen av handtaget om någon faktiskt kommer att hålla paraply.

5 Dekorera paraply paneler. För skojs skull, kan du be gästerna att lägga sina handskrivna lyckönskningar i en permanent markör på tyget paneler paraply. Alternativt, använd limpistol för att fästa bilder av brudparet till varje panel.