Barns bedriva verksamhet

Barns bedriva verksamhet


Med fetma ett växande problem, särskilt bland barn i USA, tillbringade tid att vara aktiva samtidigt ha roligt är ett sätt att få barn beter sig på ett sunt sätt utan att känna sig som en börda. Aktiviteter för barn som får dem att utöva allt från solo träning som hopprep till stora grupp spel.

Camping

En camping resa blir små barn utomhus i friska luften, där de kan delta i en mängd aktiviteter. Helt enkelt vandra upp till en campingplats kan ge ett träningspass, och en gång ställa upp, campingplatser med vatten tillgång möjliggör aktiviteter såsom segling eller simning.

Hopprep

Hopprep spel är populärt bland små barn. Barnen kan leka med en hopprep ensam, blanda finare rörelser som kors och tvärs hopp eller dubbelhopp in med sina vanliga hoppning, eller i grupp. När hoppar i en grupp, två barn håller de motsatta ändarna av en eller två rep, sedan ett eller flera barn in i repen när de svänger och börjar hoppa.

fält~~POS=TRUNC

Fält dagar kan användas för att få barn som deltar i friska friskvård, och används ofta av skolor eller barn läger som ett sätt att få alla barn som deltar. I fält dagar, alla barn tillsammans i team och tävlar hela dagen i en rad olika evenemang. Med många olika händelser i dag ökar chansen att varje barn kommer att ha en eller flera händelser hon tycker om att spela, och att alla barn deltar i verksamheten.

Fånga flaggan

I Capture the Flag, spelarna delas upp i två motsatta grupper och varje ges en flagga, som sedan antingen dold eller helt enkelt kvar ute i det fria där det kan tydligt ses. I mitten av fältet, är ett rep eller liknande barriär fastställas. När en spelare från ett lag korsar barriären i det andra lagets sida i ett försök att få deras flagg, kan det andra laget märka honom och skicka honom till fängelse. Laget som framgångsrikt tar det andra lagets flagga i sin egen planhalva först är den vinnande sidan.