Tips om hur man använder Fönster Scarfar

Tips om hur man använder Fönster Scarfar


Solsken strömmar genom kristallklart fönsterrutor är spännande och täcka dem med draperier kan skymma ljuset och mörkare ett rum. Framing fönstret med ett tyg kappa tillägger konsistens, mjukhet och färg till ett fönster utan att blockera det naturliga ljuset. Fönster halsdukar är en iögonfallande, ekonomiskt val för ett fönster Valance. En mängd olika tyger, färger och hårdvara gör fönster halsdukar en favorit urval i fönstret gardinkappor.

Färg och tyg

Att välja ett fönster scarf som kommer att komplettera din rummets inredning är viktigt. Kontrasten av en Chocolaty brun fönster halsduk mot en ljus vägg färg är fantastisk i ett rum med neutrala färger. Open-väva tyger i grundläggande svart lägga textur och drama till modern stil. Polyester och faux silke är vanliga fönster halsduk tyger på grund av deras lätta draperingar förmågor. Pärlor, fransar, spets eller tassells är utsmyckningar Anpassa din fönster halsduk.

Pol Plaster och Ändknoppar

Ett slående svart, brun, borstad nickel, brons eller vitmetall eller trästolpe spö är ett bra komplement för ditt fönster halsduk. Stilar av pol stavar varierar från elegant och modern till utsmyckade och traditionella. De bör samordna med ditt rum inredning. Ett rent vitt fönster halsduk draperad över en vit metallstav väcker en spa-liknande atmosfär. Dekorativa ändbeslag i glas eller metall finns i olika skulpterade former, med bubblan eller runda är den vanligaste.

Hängande

Längden av fönstret halsduk bör motsvara minst två gånger omkretsen av fönstret, vilket möjliggör drapering och swagging. Drapering en ände av fönstret scarf kortare på en sida av fönstret med den andra sidan röra golvet skapar en elegant stil. Att låta båda sidor av fönstret halsduk för att vika eller "pöl" på golvet framkallar en typ av lyxig elegans. Vrida och manipulera fönster halsduk skapar uppseendeväckande swags och draperier.

kreativa tips

Två fönster halsdukar vridna, draperade och swagged tillsammans över ett fönster skapar en one-of-a-kind anpassad fönster behandling. Blanda två olika färger eller en fast med ett mönster består av oändliga kombinationer. Ett fönster halsduk draperad över ett fönster med naturliga vävda persienner mjukar upp fönstret. Topping gardiner med en samordnande fast eller mönstrad fönster halsduk ger visuellt intresse. Hängande fönstret halsduk ensam utan några ytterligare behandlingar fönster gör en enkel, bekymmersfri konstruktion uttalande.