Hur man gör en manlig fade snitt

Hur man gör en manlig fade snitt


Bleknar är en typ av frisyr som är populär bland unga män. Fade hårklippning kräver en stadig hand, eftersom det är en exakt typ av snitt. Varje skikt av hår måste smälta in med nästa - långt hår bleknar bokstavligen i kortare hår, och det är viktigt att inte kunna märka där håret klipps kortare. Många mäns frisyrer kräver bleknar - professionella frisörer förväntas veta hur man ger denna typ av snitt så att de kan utbyta den med flera olika frisyrer.

Instruktioner

1 Klipp håret om den längsta lagret är mycket längre än du vill att det ska vara. För att göra detta, använda den högsta vakten på Clippers. Om den högsta vakten inte klippa håret, prova nästa lägsta vakt och så vidare tills du uppnår önskad längd. Efter trimning, klippa och forma den längsta lagret av hår - du kan avstå från trimning med klippare och forma håret med hjälp av en sax om du bara vill ha en liten mängd tas bort längden. Vid användning av hårklippningsmaskiner, använder en uppåtgående rörelse i stället för en nedåtgående rörelse.

2 kamma håret nedåt och sätta den näst lägsta inställningen på Clippers - du måste byta vakterna att göra detta. Trimma håret rakt över och något ned hårfästet.

3 Ändra klipparen till nästa lägsta inställningen. Trim igen, i en rak (imaginär) linje runt huvudet, något ned hårfästet.

4 Fortsätt att byta Clippers till nästa lägsta inställningen och upprepa ovanstående steg tills du har uppnått önskad längd på håret för kunden och tills du har nått slutet av håret i nacken.

5 Borsta håret för att bli av med överflödigt hår. I syfte att se blekna tydligt, schampo och skick hår.