Fish Decor Idéer

Fish Decor Idéer


Använd en fisk-inspirerade system inredning för att ge alla rum i ditt hem en nautisk eller tropisk stil. Leta efter livfullt hued fisk dekorationer att skapa en ö vibe, eller mer dämpade stycken för en avslappnad och elegant stranden-tema stil. En fisk dekor tema är mångsidig i att det är könsneutrala och kan anpassas för att skapa en rustik eller sofistikerat utseende.

Tropisk inspirerad badrum

Ge ett badrum en nyckfull utseende med hjälp av en tropisk fisk inredning tema. Inredningen stil kommer också lägga till en pop av färg till en tråkig, neutral-färgade utrymme. Häng en plast eller tyg duschdraperi med ljusa tropiska fiskar, sjöhäst, delfin och korall-inspirerade designer av plast eller glas fiskformade krokar. Välj badlakan terar kompletterande tropiska färger, såsom turkos, gul och limegrön. För en charmig utseende, förbättra golvet med en plysch fisk-formad bad matta. Täck fönster med naturliga bambu persienner för att komplettera den tropiska utseende.

Nautisk Vardagsrum Style

Ingjuta ditt vardagsrum med en charmig hus vid stranden vibe med hjälp av nautiska dekor bitar. Förbättra en vävd rotting eller vit rotting soffa och stol set med röda, vita och marinblå randig bomulls kuddar. Lägg till värme med en röd eller marinblå kasta filt med fiskdesigner. Använd en riden, vintage sjökapten bröst som en kreativ soffbord och råga med en skål fylld med havet glas och fisk mönstrade glasunderlägg. Dekorera väggar med guld eller silver bilder barometer-inspirerad klocka och stranden i casual vitkalkade ramar. Häng en fiskares nät och förbättra den med dekorativa trä fiskar och sand dollar.

Nyckfulla barns sovrum

Dekorera ett barns sovrum en touch av fantasier med hjälp av en livlig havtema. Måla en färgglad väggmålning med havsliv som tropiska fiskar, valar och hummer på en tom vägg; Du kan också använda en runda och stick vägg dekal. Välj en säng täcke med levande fisk mönster och accent det med att samordna fiskformade kuddar. Skräddarsy barnets byrå och night stand genom att ersätta grund låda drar med handmålade keramik fisk inspirerade versioner. Som ett kreativt projekt, har barnet göra sin egen strömbrytare omfattar användning av hantverk färg och fiskformade stenciler.