Tema Idéer för en födelsedagsfest på en Dance Academy

Tema Idéer för en födelsedagsfest på en Dance Academy


Sedan urminnes tider har musik och dans använts för att fira. Den positiva aspekten av att ha en födelsedagsfest för en student vid en dans akademi är att typiskt, alla vet hur man dansar. Det finns många teman att fira en födelsedag med dans.

Har en boll

Beroende på antalet pojkar och flickor (eller män och kvinnor) och nivån av formalitet, kan du använda ballroom dans. Tänk klänningar och kostymer promenading över dansgolvet med vals, tango, foxtrot, wienervals, och quickstep. Om din dans akademi är obekant med moderna ballroom dansare, hyra en dansinstruktör och dina gäster med dans erfarenhet kommer att fånga på snabbt.

latin Night

Också beroende på antalet män och kvinnor, har en annan typ av partnerskap danskväll. Gör klädkod halv formell eller informell. Spela salsa, merengue eller andra latinamerikanska danser. Du kan också bjuda in en instruktör för att lära några inledande danssteg, särskilt om dansarna är oerfaren i denna typ av dans.

Hiphop

Hip hop är ett bra sätt att få partier med dans akademier som är starkt koncentrerade med antingen mestadels kvinnor eller män. Klä karaktär och spela musik som uppmuntrar hip hop dans.

Hawaii tema

Ha en mestadels kvinnlig dans akademi? Överväga att ha dem klä upp i Hawaiian kläder och bjuda in en hula danslärare. Hitta Hawaii inredning, såsom falska palmer och Leis.

Välj en Era

Ett annat roligt sätt att inkludera dans i en födelsedagsfest på en dans akademi är genom att helt enkelt plocka en era. Välj 1920-talet? Har flickor klä sig som klaffar och lära sig dansa Charleston. Vill ha en mer 1940 känner? Överväga Fred Astaire och Ginger Rogers som din inspiration. Liknande 1950-talet? Har en strumpa hop part och spela lite swingmusik. Liknande 1970-talet? Tänk på att klä upp för att göra det liv och komma förberedda med discomusik. Beakta effekterna att dagens Dancing with the Stars har haft och tänka på att klä upp som en dansare på showen (ex. Strass, tofsar och paljetter). Så börja med att plocka ett tema. Tänk sedan på dansen och musiken som går längs med det temat.