Open Source Alternativ till Ghostsurf

Open Source Alternativ till Ghostsurf


En Anonymizer eller anonym proxy är ett verktyg som gör användaren aktivitet på Internet spårlöst. Ansökan är en proxy för användarens dator som fungerar som en go mellan och integritet sköld mellan en klient eller användarens dator och Internet. Programvaran eller tjänsten ansluter till Internet för användaren och samtidigt skydda IP-adresser eller datoridentifieringsinformation. Ghost är kommersiell programvara, men det finns också gratis eller mindre billiga applikationer.

fri VPN

Gratis VPN fungerar på iOS och Windows operativsystem. Den fria programvara tillåter användare att komma åt blockerade webbplatser, klocka visar på nätet som kommer från andra länder, såsom BBC, och skydda användarna från spionerna på Wi-Fi-hotspots. Gratis VPN döljer också IP-adresser för privatlivet på nätet och tillåter användare att komma åt blockerade VoIP att ringa telefonsamtal över Internet. Denna programvara, liksom många anonymitetstjänster, skapar ett virtuellt privat nätverk eller data rutt som är skiktad över det publika Internet så att informationen inte syns.

Hot spot Shield

Hot spot Shield är en fri anonymitet program som körs på Mac OS X och Windows. Programvaran döljer IP-adresser på nätet, kan kringgå brandväggar som begränsar tillgången till innehåll och skydda användarna från spionerna på Wi-Fi-hotspots. Det här programmet fungerar med både trådbundna och trådlösa konfigurationer. Hot spot Shield gör det möjligt för användaren att säkra webbsession och den resulterande känsliga data med HTTPS-kryptering som ger en unik markör för varje säker Internet-transaktion. Programvaran fungerar genom att skapa ett virtuellt privat nätverk VPN mellan användardatorn och Internet-gateways.

TOR

US Naval Research Laboratory utvecklat The Onion Routing-projektet för att skydda regeringskommunikation. Mjukvaran används nu som en öppen källkod och gratis program för allmänheten. Människor använder denna programvara för att förhindra att webbsidor spårar enskilda datorer eller för att ansluta till webbplatser, meddelandetjänster och andra Internet funktioner som Internetleverantörer blocket. Tor gör det också möjligt för användare att publicera webbplatser på ett anonymt sätt och för socialt känsliga situationer som chattrum och webbforum. Programvaran trattar Internettrafik genom en kedja av datorsystem för att hålla IP-adress, adressen till en specifik dator och annan information privat. Tor fungerar med Windows, Apple OS X, Linux / Unix och smarta telefoner.

Ultrasurf

Ultrasurf skapades av Ultrareach Internet Corporation år 2001 för att hjälpa Internetanvändare i Kina förbi regeringens censur av webbplats tillgång och möjliggöra aktivister att kommunicera anonymt med likasinnade medborgare. Programvaran tillåter användare att skydda sitt privatliv på nätet med anonym surfning och surfning. Ultrasurf döljer IP-adresser, rensar historia från webbläsare och tar bort cookies så platser inte kan spåra där användaren nästa besök. Ansökan tillåter användare att på ett säkert sätt använda Wi-Fi-hotspots utan rädsla för identitetsstöld och tillåter användare att kringgå brandväggar för att få tillgång till censurerade webbplatser. Ultrasurf fungerar på Windows operativsystem.