Hur man klär upp garderoben dörrar

Hur man klär upp garderoben dörrar


Klä upp closet dörrar för att återspegla den övriga inredningsstil av utrymmet. Oavsett vilket material de är gjorda av, kan du dekorera closet dörrar för att passa i traditionella eller moderna rum lätt. Allt som krävs är lite tid och ansträngning för att ändra dem från skamfläckar i tillgångar, även om du inte vill göra något permanent till dörrarnas konstruktion. Använd bara en av de många flytt dekorativa alternativ för att klä upp garderober tillfälligt, såsom semester eller för att fira årstidernas växlingar.

Instruktioner

1 Paint massivt trä eller metall dörrar med färg avsedd för det material som de görs. Måla en solid färg som en basbeläggning och använda schabloner för att lägga mönster eller landskap på toppen.

2 Paint spalt metall eller trä garderob dörrar i en solid bas färg, eller alternativa färger i lamellerna. Använd schabloner för att skapa en design - såsom avslutande murgröna eller rullar - ner lamellerna.

3 Paint designar bara längs kanterna eller i hörnen av speglade dekorativa garderob dörrar, med hjälp av glas färg. Ett annat alternativ skulle vara att använda ett glas glasyr eller etsning kit.

4 Ändra ut vanligt rattar med dekorativa dem att omedelbart klä upp closet dörrar. dekorativa Häng krokar på framsidan för att visa färgglada kläder eller andra modeaccessoarer.

5 Sätt upp en dragstång framför garderoben för att hänga gardiner på om du inte vill att måla dörrarna. Ett annat alternativ är att tillämpa flytt dekaler som lätt kan ersättas med olika bilder som din inredning förändringar design stil.