De bästa Hälften Chaps för Wide Kalv korta ben

De bästa Hälften Chaps för Wide Kalv korta ben


Till skillnad från hela käkar, som täcker ryttare från sätet till ankel, halv käkar slutar vid knäet. För engelska ryttare särskilt halv käkar bärs med paddock stövlar ger känsla och stöd för höga stövlar. Du kan välja en halv käkar för daglig träning och bevara klänning stövlar för utställningsringen; eller så kan du välja en halv käkar om en bredare kalv gör den höga start obekväm.

Best Storleks

Ryttar boot och chap dimensionering är baserad på höjden av benet från boot hälen till baksidan av knät, och bredden hos den bredaste delen av vaden. Även engelska höga stövlar förväntas passa en liten hög på knäet när nya, sedan släppa på plats med vissa slitage, halv käkar måste passa tätt och säkert från början. En vuxen kalv bredd kan variera från 12 till 22 inches, typiska boot dimensionering extra bred körs ungefär 16,5. Halv käkar kan köra så brett som 17,5 inches som XL, även om de också kan köras längre. Ryttare med underbenen är kortare än 16 inches och kalvar bredare än 16,5 inches kan finna halv-chap dimensionering flesta tillmötesgående på online-butiker som Plus Size Riding dräkt.

Best Style

Halv käkar kommer i engelska och västerländska stilar och skillnaderna är mestadels kosmetiska. Engelska stilar är vanligtvis vanligt, att imitera utseendet av höga stövlar. Western halv käkar kan komma med fransar, en gynnad stil motorcyklister samt ryttare. För bredare kalvar och korta ben en vanlig stil halv chap kommer sannolikt linda mest säkert runt extremiteten.

Det bästa materialet

Top skinn, konstläder och mocka utgör de starkaste och mest hållbara halv käkar. För bredare eller mer muskulösa underben, käkar med en inbyggd blixtlås eller elastisk panel, en så kallad kil, kommer att ge viss nödvändig sträcker sig över den största delen av vaden. Vissa halv käkar är försedda med kardborrband, vilket gör dem lättare att dra åt eller lossa.

Det bästa sättet att köpa

Om du är bekväm med ett visst märke och storlek, kan jämföra priser erbjuder möjlighet till en bra affär. Om du är ny på halv käkar ett besök på ett slag eller matningslager är det bästa sättet att köpa. Prova dem över din typiska kläder och paddock stövlar eller liknande skor. Om tack butiken är utrustad med en sadel på en stadig stå, sitta i den och testa passform som du böjer knäet. Du ska känna en säker passform med några luckor; Samtidigt bör halv chap kunna röra sig med benet och inte känna konstriktiv.