Hur skapar jag en bekymrade Wood Finish?

Hur skapar jag en bekymrade Wood Finish?


Skapa en nödställda finish på trä objekt är inte en svår uppgift att utföra. Du behöver inte köpa dyra faux efterbehandling kit från färg- eller hem leverans butiker för att få denna look. Nödställda trä har utseendet av en gammal, väl älskade bit och ger en vintage eller antik look till objektet. Denna typ av inredning fungerar bra i hem som har en gammaldags stil inredning, såsom land, lantligt och shabby chic, eller att ställa in den tillsammans med andra antikviteter.

Instruktioner

1 Dust trä objektet väl. Detta gör det möjligt för färg att hålla sig bättre till träytan.

2 Välj den undre skikt av färgen. Kom ihåg att denna färg kommer att visa genom den övre skikt av färg när de nödställda utseende är klar.

3 Måla trä objektet med baslack färg. Akrylfärger är oftast billigare än latexfärger, och de torkar snabbare, men båda typerna fungerar bra. Låt färgen torka på träets yta.

4 Bred ett lager av vanlig skola lim på den torra färgen med en skum borste eller en ren pensel. Låt inte skolan limmet torka. Du måste arbeta snabbt för att tillämpa andra skikt av färg medan limmet fortfarande är klibbig.

5 Applicera den andra färgen av färg till den fortfarande våta ytan. Sprid ut det jämnt över träet. Den bekymrad look inträffar när limmet och färgen torkar.

6 Låt objektet trä torka helt.

7 Täck trä posten med en annan lager lim. Detta bidrar till att ge det en blank yta. Det är också tätningar och skyddar bekymrat fullföljande. Låt den torka ordentligt innan du använder trä objektet.