Hur man gör en Bert kostym

Hur man gör en Bert kostym


Bert och Ernie har varit en del av PBS-serien "Sesame Street" i decennier, och de två är lätt att känna igen genom generationer av människor som har sett dem på TV. Om du vill skapa en Bert kostym, särskilt hans allestädes närvarande V-shirt, måste du göra lite shopping. När du har kläder, är allt du behöver lite make-up för att skapa en hälften av den komiska duo.

Instruktioner

1 Använd tjocka konstmarkörer till färg i en vit, långärmad V-ringad tröja med omväxlande röda, gröna och gula vertikala ränder. Vid V-halsområdet, färg i tre ränder efter V-form.

2 Sätt på en vit polo. Rulla ner i halsen så mycket som möjligt, sedan lägga på den randiga V-shirt.

3 Skär en stor soppåse öppen, och stoppa in den i polo skjortan för att skydda dräkten.

4 Applicera svart sprej i hårfärg till håret om det inte redan är svart. Eller överväga att bära en svart peruk istället.

5 Rengör svart från huden med tvättsprit och bomullstussar.

6 Applicera gul skede smink till hela ansiktet, halsen och öronen.

7 Applicera neutral eller gul make-up pulver i ansiktet med en pudervippa för att hålla den från smetar. Använd en generös mängd pulver, sedan borsta bort överskottet med en fluffig puderborste.

8 mörkare och tjockare ögonbrynen med en svart ögonbrynspenna, med korta drag för att simulera enskilda hårstrån. Rita ögonbrynen tillsammans i mitten för att skapa Berts unibrow. Ta sedan bort soppåsen.

9 Sätt på en röd clownnäsa. Det kan antingen vara skum eller gummi, men det bör vara den typ som nyper till näsan. Använd inte en med ett snöre, som kommer att smeta make-up på dina kinder.

10 Sätt på ett par gula gummihandskar, och stoppa ändarna i ärmarna. Detta är en mindre rörigt alternativ till att ansöka gul smink på händerna.

11 Sätt på ett par mörkgröna byxor och gymnastikskor för att avsluta kostym.