Hur man bygger en Backyard Zip Line

Hur man bygger en Backyard Zip Line


Zip linjer har funnits under en längre tid; men dessa utomhus spänningen åkattraktioner åtnjuter ett uppsving i popularitet. Zip linjer kräver att användarna hålla fast ett handtag med händerna som de gör sin väg ner längden på en linje. Hittade i utomhus äventyr eller hinderkurs inställningar är zip linjer att finna sin väg in i många trädgårdar som en del av at-home rekreationsområden. Konstruera en bakgård zip linje innebär noggrann planering så att riggen är säkert installerad.

Instruktioner

1 Bestäm vilken två träd kommer att tjäna som förankringspunkter för raden zip. Rensa området mellan de två punkterna i andra träd eller lemmar som skulle kunna störa med att använda raden zip.

2 Skär två längder av trädgårdsslang med en kniv. Skär slanglängder så att man kommer att nå runt trädet vid startpunkten och den andra kommer att nå runt trädet vid slutpunkten av raden zip.

3 Mata ena änden av linan genom trädgårdsslang som du skär för trädet vid startpunkten för raden zip. Dra två till tre fot av repet genom slanglängd. Linda slangen täckta rep runt trädet.

4 Fäst den fria änden av kabeln till huvud vajer med vajer klämmor. Fäst klämmorna med en skiftnyckel och utrymme dem flera inches isär.

5 Sträck vajern till trädet vid slutpunkten för kursen. Mata den fria änden genom längden på trädgårdsslang du klipper för det här trädet. Dra repet runt trädet och säkra den till huvud vajer längd med tre klämmor. Dra åt klämmorna med en skiftnyckel.

6 Skär av vajern med avbitare 4 till 6 fot från trädet vid slutpunkten. Sätt den fria änden av repet som sträcker sig från trädet vid slutpunkten genom ögat av en vantskruv. Drag tråden genom ögat och linda den runt en tråd fingerborg. Säkra vajern runt fingerborg med tre klämmor.

7 Mata den fria änden av stållinan som sträcker sig från trädet vid början punkten genom ögat i den motsatta änden av vantskruv. Drag tråden genom ögat och runt en tråd fingerborg. Säkra den fria änden av tråden till den huvudsakliga tråd med klämmor.

8 Vrid vant att justera slack från linjen och göra den spänd. Höj sidan av zip line vagnen och placera rullarna på vajern. Stäng sidan av vagnen och säkra den med en säkerhetsklämma. Bifoga en styret säkerhets klippet.