Hummer fiskebestämmelser

Hummer fiskebestämmelser


Hummer är en kommersiell och rekreations mat resurs anses vara en värdefull delikatess i hela USA. För att förhindra överfiske, många stater in föreskrifter om rekreations fångst av hummer. Reglerna varierar från staten, som syftar till att se till att hummer populationer frodas i många generationer framöver och att skydda fiskare.

hummer säsong

Individer kan bara fiska de klöste kräftdjur under hummer säsongen. Delstatsregeringar reglera datum för en hummer säsongen och timmar individer kan fiska hummer. Till exempel 2010-2011 hummer säsong i Kalifornien börjar den 2 oktober 2010 och avslutas den 16 mars 2011. I Florida, dock kör hummer säsongen från 28 juli - 29 JULI, och från 06 till 31 augusti mars.

hummer Tillstånd

Precis som fiskar efter fisk, måste man ha tillstånd att fiska hummer. Priserna på tillstånd är olika i varje stat som har hummer i deras vatten. Dessutom är det endast vissa stater ger hummer tillstånd för invånarna i staten eller till dem som är över en viss ålder. Ta reda på mer information om hummerfisketillstånd i ditt område, kontakta den lokala fisk och speltjänst. Butiker som säljer hummer-fiskekort, såsom idrotts bra eller fiskeutrustning butiker, kan också ha möjlighet att förse dig med information och sälja tillstånd.

hummer Storlek

Liksom i andra typer av fiske sport, hummer du kan hålla måste vara en viss storlek. I Florida, till exempel, måste en hummer carapax (övre rygg) vara minst 3 inches lång när den mäts i vattnet. I Kalifornien måste emellertid längden på den bakre kanten av karossen till den bakre kanten av en hummer på ögonhålan mäta 3 1/4 inches. Vissa stater kräver hummer fiskare att ha en linjal eller en hummer mätare med dem när fånga hummer.

Kvinnliga och Märkta Hummer

Vissa stater, såsom Massachusetts, inte tillåter fiskare att hålla kvinnliga hummer som har en triangelformad skåra, även kallad en v-notch. Detta beror på att dessa är ägg bärande hummer. Kommersiella hummer fiskare placera skårorna på svansen flipper av en kvinnlig hummer. Dessutom kan hummer fiskare inte hålla taggade eller markerade hummer de fångar eftersom forskarna studerar kräftdjur.

fångstbegränsningar

Individer som fiskar efter hummer kan bara hålla en viss summa varje dag. Stater begränsar antingen mängden av påsar med hummer individer kan hålla eller mängden enskilda kräftdjur fiskare kan hålla. Till exempel ger Florida fiskare att hålla sex påsar av hummer per dag, medan Massachusetts tillåter endast fiskare att hålla 15 totalt hummer per dag.