Idéer för tack meddelanden på fakturor

Idéer för tack meddelanden på fakturor


Inklusive ett tackkort på en faktura utför flera saker: det låter kunden eller kunden vet att deras verksamhet är uppskattad och det ger en möjlighet att ytterligare befästa relationen och eventuellt ta affärer till en annan nivå. Fakturor som innehåller ett tackkort också ses som mer personlig karaktär och kommer att låta ett företag eller en enskild kund vet att personlig kundservice är en prioritet och att deras verksamhet och / eller köp värderas av företaget.

enkel Värdering

Ett tack budskap enkel uppskattning är alltid lämpligt, eftersom det ger ett varmt tack för möjligheten att göra affärer. Exempel: "Tack för din verksamhet Din fortsatta beskydd är uppskattat och vi ser fram emot att göra affärer med dig igen i framtiden.".

Främja en annan produkt

Använd en faktura som en möjlighet att sälja relaterade varor eller tjänster. Exempel: "Tack för ditt köp av Generic DVD-spelare för tomma DVD-skivor, DVD-brännare och DVD rengöringsmateriel, ring eller besök vår hemsida (adress).."

Erbjuder en rabatt på framtida köp

Använd en faktura som ett sätt att få tillbaka kunderna för ytterligare köp i framtiden genom att erbjuda en rabatt eller annan förmån, såsom fri frakt eller två för ett erbjudande. Exempel: "Vi uppskattar ditt köp som vårt sätt att säga" tack "vänligen acceptera denna kupong för 10 procent av din nästa beställning.."

tvär bra

Cross-främja din webbplats och sociala medier nätverk i "tack" i fakturorna. Exempel: "Tack för din senaste inköp Om du vill veta mer om vår varierande sortiment av produkter och tjänster, besök vår hemsida (adress) och följ oss på Twitter och Facebook.."

annonsera Sales

Låt kunderna veta om kommande försäljning och marknadsföring via "tack" i fakturorna. Exempel: "Som alltid, tack för ditt företag Var noga med att besöka vårt lager veckan 25 augusti när vi erbjuda 25 procent av hela sommaren merchandise!"

Be om en remiss

Använd en faktura tack för att be om remisser till andra potentiella kunder. Exempel: "Tack för din verksamhet Din fortsatta beskydd berättar du gillar sättet vi gör affärer rekommendera oss till en vän eller business associera och få 10 procent rabatt på nästa beställning.."

Uppmuntra Prompt Payment

I ett försök att hålla en faktura från att blandas långsamt genom ett redovisningssystem, uppmuntra snabb bearbetning i en faktura tack. Exempel: "Tack för din verksamhet Din snabb betalning av denna faktura är mycket uppskattat.."

Hand Skriv en anteckning av person Tack

En särskilt effektiv teknik för små företag är att räcka skriver ett personligt tack på fakturor. Om det finns en huvudkontakt i den organisation som faktureras, adress personen med namn och använda en informell ton. Exempel: "Hej Bill - Tack igen för verksamheten, du vet hur mycket vi uppskattar dig Vi måste träffas för lunch någon gång snart försiktig, Sally..."