Duo kostym idéer

Duo kostym idéer


Halloween kostymer är mycket roligare när du går som ett par, så att du kan planera ett tema idé med en partner som verkligen gör att du sticker ut. Planering och skapa sådana dräkter kan vara roligt också, eftersom du gör det med en partner. Du har oändliga möjligheter att välja mellan - alla duo från filmer eller litteratur kommer att göra - men några blygsamma förslag kan sättas ihop ganska enkelt.

Två tjejer

Gal pals strö pop-kultur landskap långt och brett; din Svårigheten ligger inte med att hitta en men med att hitta en som är rätt för dig. Daphne och Velma från "Scooby Doo" göra ett populärt val: den tidigare en rödhårig med en lila klänning och grönt halsduk, den senare en brunett med tjocka svarta glasögon, en orange polotröja och en orange kjol. De som letar efter en serietidnings duo kan överväga Harley Quinn och Poison Ivy: Harley klänningar i en röd och svart harlekin outfit, vit i ansiktet make-up och en svart domino mask och Ivy sport en grön axelbandslös trikåer, grön slang och röda hår (förstärkt med några bitar av plast murgröna här och där). Om du vill gå skrämmande vägen, anser de spöklika tvillingar från "The Shining" - blå flickor klänningar, vita strumpor och lackskor, stänkte med lite blod - eller om du letar efter något utarbeta, prova Red and White Queens från Tim Burtons version av "Alice i Underlandet".

två killar

Superhero partner göra en snabb go-to kostym för två killar: Batman och Robin är det självklara valet, men om du är en allvarlig fanboy, prova en mindre känd partnerskap, såsom Green Lantern och grön pil, eller Captain America och Wolverine . Kostymer för de flesta av dem finns tillgängliga på kostym butiker. Sherlock Holmes och Watson utgör en mer litterär parning: Holmes med en deerstalker hatt, Inverness kappa och sjöskumspipa; Watson sporting en kastare derby och viktorianska eran jacka och väst. För en mer ODYGDIG begrepp, vara två figurer i Mad tidningens Spy vs Spy komiska - användning koner gjorda av affisch styrelsen för ansiktena - eller bygga en sten av hönsnät och papier mache och klä den andra halvan av duo som Indiana Jones.

En kille och en flicka

Guy-och-flicka par har ingen brist på romantiska par att välja mellan: Belle och Odjuret, James Bond och Pussy Galore, Rhett Butler och Scarlett O'Hara, och Bo Peep och Woody från "Toy Story" bara början. Om du inte vill betona en kärleksfull anslutning, leta efter mer platoniska par: Dorothy och Scarecrow från "Trollkarlen från Oz", till exempel, eller viljan-de-eller-inte-de dynamik Mulder och Scully från "X-Files." Det sistnämnda kan uppnås med kostymer, falska FBI märken och lämpliga frisyrer, men resten kräver mer allvarliga kostym preparat. Kontrollera kostym butiker eller kontakta en sömmerska att låna ut en hand med detaljerna.