Hur att dekorera en nyckelring med bandet

Hur att dekorera en nyckelring med bandet


Om du vill smakfullt dekorera och lägga till färg till din nyckelring, kan du göra så att lägga till en nyckelbricka. En nyckelbricka är en slinga av bandet och band som ger dig något att glida runt handleden eller fäster något så att du inte förlorar dina nycklar. De ger också färg så att du kan hitta dina nycklar enklare och skilja dem åt från alla andras nycklar. Anpassa din nyckelring genom att göra din egen nyckel fob med bandet du vill.

Instruktioner

1 Skär en längd av en tum brett band och en bit av en 1/4-tums bred bomull bandet till 10 inches lång. Placera bandet framsidan nedåt framför dig med bomulls bandet på toppen. Slip ett par rak stift genom mitten av de två skikten för att hålla dem samman.

2 Sy en enkel rak söm längs kanterna på bandet för att fästa bandet till bomullssadelgjord. Var noga med att fästa början och slutet av sömmen genom att gå fram och tillbaka på samma plats fyra eller fem gånger. Gör detta för hand med en nål och tråd eller med en symaskin. Använd tråd i en färg som matchar färgen på bandet. Ta bort de raka stift när du är klar att sy en sida av bandet.

3 Vik bandet och bandet så att bandet är vänd utåt och glida en rak stift genom kanten nära där de två ändarna möts för att göra det lättare att fästa slutet spets. Placera "käftar" av nyckelbricka slut på de lösa ändarna av bandet och bandet och klämma ner med en tång. Tryck ned med tång så hårt du kan för att se till att det krusningar genom bandet och håller det säkert.

4 Bänd en knappa öppen precis tillräckligt för att glida öglan på toppen av nyckelbricka igenom. Fäst nyckelringen till din nyckelring.