Hur Hook en USB webbkamera Upp till en TV

Hur Hook en USB webbkamera Upp till en TV


Eftersom standard och HD-TV: s normalt inte har USB-kabel ingångar, är ytterligare hårdvara som krävs för att ansluta en USB-webbkamera till din TV. Det finns två alternativ: med en USB-omvandlare kabel, eller ansluta en dator till TV: n för att underlätta anslutningen. Vilken metod du väljer beror på dina mål för att ansluta webbkameran till TV: n. Till exempel, om du vill starta en videochatt med hjälp av TV: n som en bildskärm, en dator krävs.

Instruktioner

Med hjälp av en USB-omvandlare kabel

1 Anslut den runda änden av USB-adapterkabel till S-videoporten på TV: n.

2 Anslut USB-dongeln på webbkameran i den fyrkantiga änden av USB-adapterkabel.

3 Placera webbkameran nära TV: n med klämman som medföljer enheten. Ordna det så att den pekar i riktning mot den bild du vill fånga.

4 Tryck på TV-knappen och sedan använda fjärrkontrollen för att gå igenom ingångsflöden tills du ser bilden från webbkameran.

Med hjälp av en dator anslutning

1 Placera datorn i närheten av TV för att tillåta tillräckligt med utrymme för dina kablar för att ansluta från en enhet till en annan.

2 Anslut ena änden av VGA-kabeln till videoporten på datorn och den andra änden av kabeln till en ledig port på baksidan av TV: n.

3 Anslut 3,5-mm sidan av ljudkabeln i hörlurs eller ljudutgång på datorn.

4 Anslut de röda och vita kontakterna på ljudkabeln till ljudingång portar på baksidan av TV. Var noga med att matcha färgerna på lämpligt sätt.

5 Sätt i USB-kontakten från webbkameran till en ledig port på datorn.

6 Slå på alla enheter. Tryck på "Input" knappen på fjärrkontrollen för att hitta den VGA-signal från datorn. Du har rätt ingångskanal när du känner igen din dator skrivbordsbakgrund på TV-skärmen.

7 Starta webbkameran programvara eller ett program som använder programvara, till exempel en chattprogram. Ordna webbkameran så att den fångar den bild du önskar.