Hur man programmerar Easy Access Keys på HP 5189 Keyboard

Hur man programmerar Easy Access Keys på HP 5189 Keyboard


HP Pavilion 5189 använder "hot" på tangentbordet, som gör att du kan starta program eller utföra andra funktioner genom att helt enkelt trycka på en av tangenterna, snarare än att navigera genom menyer eller utför andra flerstegsprocesser. Du kan inte programmera knapparna på den bärbara datorns inbyggda tangentbord, men du kan programmera enkel tillgång knapparna på en HP USB-tangentbord, som du ansluter till datorn. Ändra inställningarna tar bara en liten stund och kan bidra till att öka produktiviteten eller göra att använda datorn enklare.

Instruktioner

1 Slå på datorn och starta operativsystemet. Anslut det externa tangentbordet till en av USB-platserna.

2 Klicka på "Start" eller Windows-knappen och välj "Kontrollpanelen" i menyn. Klicka på "Skrivare och annan maskinvara" och klicka sedan på "Quick Launch Buttons."

3 Välj fliken som heter "Advanced". Aktivera fliken "Inställningar" nästa gång du startar fönstret genom att välja "Tillåt användare att ändra knapptilldelningar."

4 Klicka på "OK" -knappen, stänga fönstret. Klicka på "Quick Launch Buttons" för att starta fönstret igen, välj fliken "Inställningar".

5 Ändra inställningarna för enkel åtkomst nycklar genom att välja ett annat alternativ i rullgardinsmenyn bredvid etiketten för varje tangent. När du har ändrat inställningarna, klicka på "OK" för att stänga fönstret.