Idéer för primitivt hus med Sticker Wall Art

Idéer för primitivt hus med Sticker Wall Art


Väggdekorationer kan tillåta dig att få en primitiv och land utseende till ditt hem utan att tids tillbehör till rummet eller spendera timmar plågsamma möbler. Väggdekorationer kan förbättra en hel vägg i en väggmålning design eller lägga till intressanta funktioner för inredning och trim i rummets inredning. När dekorera i primitiva inredningsstil, väljer väggdekorationer som har en rustik eller land tema för alla rum i huset.

Primitiv inredning och väggkonst

Den primitiva utsmyckning stil skapar en varm, rustik och enkel look för rum i ditt hem. Inredning och dekorativa accenter har en sliten och bedrövad utseende som ger dina rum en bekväm atmosfär som använder design stilar år tidigare. Färgerna i en primitiv inredning är dämpad och har en äldre utseende. Vid val av väggkonst för ditt rum, bör du välja subtila, åldern eller dämpade nyanser för bitarna. De väggdekorationer du väljer för ditt rum bör använda färger som barn röd, dämpad brun, urblekt blått och grönt. Nyanser bör ha utseendet på ålder och vittring som om de har varit på väggarna i flera år.

kök

Köket är ett bra första rummet för att börja använda väggkonst klistermärken. Lands mönster i mönster frukt- och grönsaks använder landsfärgerna gynnade i den primitiva utsmyckning stil. Bleka orange, rött äpple och färgerna på en höstskörd samordna perfekt i en primitiv kök. Väggdekorationer klistermärken kan dekorera skåp och lådor i köket liksom väggarna.

sovrum

De väggkonst klistermärken i ett primitivt land sovrum kan skapa en mysig och avslappnande känsla i rummet. Använd en vinedesign att dekorera runt fönstren i rummet och accentuera en primitiv och enkel gardin design. De väggdekorationer kan lägga till lite färg till vanlig stilar. Använd en vägg klistermärke med en smidesjärn sänggavel design för att dekorera väggen bakom sängen. Smidesjärn design skapar omedelbart utseendet på en rustik, antik säng stil. Använd klistermärken på inredning i rummet samt. Väggdekorationer klistermärken finns i utföranden som en primitiv hylla komplett med lands kannor fyllda med blommor.

Vardagsrum

Dekorera väggarna i ett vardagsrum med landet hus och lador för en rustik och primitiv utseende. Vägg klistermärke hyllor kan pryda området ovanför eldstäder utan en mantel. Välj primitiva ram klistermärken för att visa fotografier av din stad i dess tidigaste dagar. Ramen klistermärken är också ett bra val för att öka nostalgiska skisser av landets scener.