Mina inlägg Hole Digger Ska inte gräver

Mina inlägg Hole Digger Ska inte gräver


Ett verktyg så enkelt som en post hål digger bör fungera. Och när en manuell post hål digger inte kommer att fungera, bör det vara lätt att byta till en mekanisk en, allmänt känd som en jordskruv. Men smuts är inte alltid smuts; oftare bryts ned granit eller stenar - stora och små. Blad måste vara skarp och axlarna stark och det är fortfarande en del av affären som ditt inlägg hål digger inte alltid kommer att gräva.

Instruktioner

1 Vässa blad. Det finns en god chans att en manuell post hål digger kom till dig ovässad. Butiker ofta hålla sina lager ovässad för säkerhet och kan inte säga om det är pre-slipade. Kontrollera varje blad för en glänsande avfasning. Om du har använt det och det är inte bita jorden aggressivt, det kunde ha blivit matt ur bruk. Hursomhelst, ta en grov fil till det. Du vill skärpa den konkava grävkanten, som en spade. Flytta filen i en riktning, bort från dig över kanten, ungefär tio gånger på varje blad. Du kan se avfasning som det verkar. Gör flera passager om det började mycket tråkig. Precis som skyfflar, efter hål digger, vilket är verkligen två spadar ledade tillsammans, behöver underhåll.

2 Riv gräset och sållar bort först. Även med nya skärpta blad kan digger fortfarande stoppas av tjock vått gräs som mattor och inte skära lätt. Digger kan också stoppas av jorden om det är rocklike eller sönder granit. I dessa fall kan du bara få ett hål grävde innan du måste skärpa båda sidor igen. Bär din fil med dig. Det bidrar också till att sätta en långsam kör slang på en särskilt envis bit jord i ett par timmar.

3 Håll de två upprättstående handtag omkring sex inches isär när du doppa dem i jorden. Sedan dra dem hela vägen isär för att fånga grävde jorden för att ta upp och ut ur hålet. Flytta dem 6 inches isär och kasta igen. Med vässade knivarna och mjukas jorden bör du kunna göra några framsteg.

1 Försök en jordskruv. Hålet grävare med en drivenhet är tung, allvarligt och endast verkar som om det kommer att gräva smidigt. Du räkna med att piska ut en massa hål i en eftermiddag. Chansen är du hyrt en av dessa eftersom de manuella dessa är inte så lätt som de ser ut. Dessa är inte heller.

2 Ta försiktighetsåtgärder. En jordskruv är ett kraftfullt verktyg, även måttlig stora. Och, som nämnts ovan, om det fastnar i hålet och kommer inte att vända, svänger du istället. Ifråga hyra plats. Har kniven nyligen skärpt? Titta på avfasning för att vara säker. En kontrollampa tecken på en nyligen skärpt kant är glänsande metall, men även om skruven användes för ett par jobb, kan det vara tillräckligt skarp.

3 Ge dig själv en bra start. Använd en spade att gräva en start hål ca 4 inches djup. Sätt skruven in och slå på den. Inom hålet spetsen inte kan studsa bort från dig hur en borr kommer på vissa trä. Var försiktig; det är ett kraftfullt verktyg. När du väl fått kläm på det, gräva ner ungefär fyra inches, vända gasreglaget att vända ut jorden och gräva sedan ytterligare fyra inches, gå på det långsamt. Kraften i skruven kommer att locka dig att hålla igång rakt ner, men gör det inte. Ju djupare hålet går utan backa ut jorden, desto större är möjligheten att det fastnar och kommer inte att gräva. Säkerhets skruven ut om det inte kommer att gå framåt eller bakåt är ett fruktansvärt jobb. Du måste ta bort motorenheten och ta en rörtång att stödja bit ut.

4 Blöt hålet med vatten. Skruven kan också hålla då och då. Det kan vara så att du varnar att det stöter resistenta sten eller någon sammansättning av smuts och sten. Om det händer, backa ut och dra hålet med vatten. Om du gräver i mer rock än smuts tar vattnet längre i blöt i. Du kan börja gräva när vattnet är oftast absorberas.