Bröllop hantverk för barn

Bröllop hantverk för barn


Ett bröllop firar föreningen av två personer, traditionellt med hjälp och stöd av familj och vänner. Par som har barn eller som kommer från släkt med barn försöka hitta sätt att integrera barnen i den stora dagen. Använd säkra, enkla bröllop hantverk att göra barnen känna sig delaktiga i bröllopet planeringsprocessen.

favör Bags

Enligt Idea Ribbon, en speciell händelse distributionsföretag, gynna påsar är ett traditionellt sätt att presentera bröllop gynnar. Klä upp traditionella organza eller siden favör påsar med olika färgband. Som ett barns hantverk projekt, placera väskor, godis och färdigskurna band på ett bord i prydliga, separata högar. Visa barnen hur mycket godis att sätta i varje påse och hur man utforma en båge med bandet på toppen av varje påse. Erbjuda band i olika färger som kompletterar bröllop färger. Låt barnen att välja vilka band att använda och uppmuntra mångfald.

Tackkort

Tackkort eller taggar ofta åtföljer bröllop gynnar. Vissa bröllopsleveransföretag, såsom Sayido erbjuder förtryckta tackkort taggar. Spara pengar genom att köpa tomt noterar taggar tillsammans med markörer och band i olika färger som kompletterar bröllop färger. Om det behövs, använd en hålslaget att skapa ett hål i slutet av varje tagg. Vissa notera taggar säljs med hål. För barn i grundskolan eller högre, med hjälp av markörer för att skriva orden "Tack" på varje tagg hjälper dem utöva sin handstil. Trä ett band genom varje tagg och knyta den till den valda förmån eller förmån förpackning. Barn för unga att läsa kan hjälpa till att välja vilka band går med vilket kort, en aktivitet som förstärker färgåtergivning.

klistermärken

Många par väljer att ha färdigköpta eller skräddarsydda klistermärken emblazoned med sina initialer eller logotyp. Online återförsäljare som Bliss Bröllop Market erbjuder klistermärken av olika former och storlekar som kan anpassas med ord, fraser och grafik. Barnen kan hjälpa till genom att placera klistermärken på lämpliga objekt noggrant och i rätt riktning.